Każdy ma swoje preferencje jak i swoje wybory, czy to światopoglądowe czy ogólnie, zwyczajne, życiowe, mnie daleko do Twoich i absolutnie mnie z tym jest dobrze.......i niech tak pozostanie
PS1. Jeżeli zaś idzie o sztukę, to są różne jej wyrazy, i u nas też jest taka jedna sztukmistrz-czka, która w niewybredny i całkowicie oderwany od rzeczywistości sposób, szkaluje Polskiego Żołnierza, Pogranicznika w paszkwilu szumnie zwanym filmem pod tytułem "Granica".
Zapewne jesteś jej wyznawcą jak i treści przez nią tam przedstawionych, bo z tego co już dawno się zorientowałem, patrzysz na świat jednowymiarowo, tylko i wyłącznie przez pryzmat lewicowej ideologii, nie ważne, czy akurat w słusznej sprawie, czy nie, ważne, aby w imię tej ideologii yebać wszystko co na prawo
PS2. A Roberta de Niro bardzo lubię, szanuję i cenię, jako aktora, bo to wybitny Sztukmistrz, przez duże "S", niemniej nie podzielam jego wyborów, no ale nikt nie rodzi się idealny
PS3. Na koniec odnośnie Trumpa, wszak każdy Prezydent zazwyczaj dba i powinien dbać o interes własnego państwa, stąd może te cła, by produkcja różnego rodzaju dóbr powróciła do stanów, w przeciwieństwie do naszych asów, aktualnie będących przy korycie, którzy dbają i owszem................o interes helmutów czy żabojadów