Niestety nie miałem możliwości podglądać notowań w ostatnich godzinach bo czasami obowiązki wzywają, ale nie dało mi spokoju to co napisałeś o lini trendu.
Ja sobie już wczoraj przygotowałem jeden z sygnałów na tej lini a po Twoim poście sprawdziłem w ISPAGu i myślałem że palnąłem byka.
Gdzieś musi być jakieś przekłamanie bo w sidomie wygląda to tak:

kliknij, aby powiększyća tak na Stooqu

kliknij, aby powiększyćObydwa na wykresie liniowym.
W zasadzie widzieliśmy tę samą linię w innych programach, tylko skąd różnica

nie mam pojęcia.
Na moim 2530 - linia wg sidomy i zejście poniżej wczorajszego L - poleciały stopy
a twój poziom okazał się wsparciem. Trochę to wygląda tak jak by ludziska grali na tym samym instrumencie widząc różne dane wyjściowe.
Nie mniej sytuacja wg mnie nadal wskazuje na lekką przewagę podaży (no może za wyjątkiem tego co w tej chwili dzieje się w usiech), ale jakie to ma znaczenie, skoro za chwilę będziemy świadkami ekstremalnych tańców grubego z okazji wygasających kontraktów.
Stąd moje pytanie o tlen.
@ Płynący - puszeczka jest dobra dla alpinistów ja potrzebuję butlę, taką niebieską jak do spawania, albo i dwie - razem z wózkiem.
Jest jeszcze kwiatek, który może trochę namieszać przed poniedziałkowym otwarciem:

kliknij, aby powiększyćTrzeba się więc dobrze zregenerować przed przyszłym tygodniem, czego wszystkim życzę.