Witam nie bylo mnie tu dłużej więc może coś przeoczyłem... Mam pytanko o poniższą usługę co ona zawiera i jak ją można ewentualnie wykupić?
Koszt pakietu usług od 27 zł/mc + VAT
pozdrawiam
|
|
zdaje sie ze waluty sie przebily w gore i zacznie sie jazda:( wyglada to na slabe dane z GUS, wyjscie zagranicy z gpw albo braki amunicji w skarbcu:( marnie to wyglada i oby sie nie sprawdzilo
|
|
potwierdzam! akcje spolki kupic latwo wyjsc z niej to problem nie lada przynajmniej na wiekszym wolumenie... kurs podciagany na malych ilosciach zeby wywalic wieksze.
|
|
wyniki za ostatni kwartal wyraznie lepsze od tych z przed roku...jak koniunktura wroci moga wyjsc na prosta co im siedzi w pozostalych kosztach operacyjnych?? bo to gl. przyczyna dolowania wyniku byc sie zdaje.
|
|
Temat:
LSISOFT
witam mozna prosic o analize tych popisowych wynikow za 4 kwartal 09? czy to opcje czy jakies inne genialne inwestycje generuja takie straty? pozdro
|
|
jeszcze lepszym rozwiazaniem byloby doedukowanie dyr finansowych firm ktore sie wpakowaly w pulapke ale juz za pozno opcje sa faktem, a Polak madry jest po... mam wrazenie ze calosc kryzysu jest teraz przerolowana na biedniejsze spoleczenstwa podczas gdy prawdziwi sprawcy niedlugo przyjada tu z dolarem wartym xx zl i wykupia za bezcen cala nasza zrujnowana gospodarke:( myslisz ze nasz kraj jest na tyle mocny ekonomicznie aby wprowadzac sobie ot tak nowe prawa ktorym podporzadkuja sie zachodni wierzyciele? uzaleznieni jestesmy od importu np technologii a to wszystko jest coraz drozsze $.
|
|
cos czuje ze to wszystko ma podloze fundamentalne w kraju... zloty oslabia sie nawet w stosunku do walut takich poteg gospodarczych jak Litwa, Lotwa a ostatnio nawet do Hrwyny:( jak tak dalej pojdzie i znajdzie to odbicie w cenach artykulow na rynku to sie zacznie jazda:( jedynie interwencja i sprzedaz euro moze cos zdzialac ale czy sie zdecyduja na to i czy stac nas?
|
|
jak najbardziej prosze o analize wynikow Qumaka:) super ten portal! pozdrawiam
|
|