PREMIUM
0 Dołączył: 2012-04-08 Wpisów: 4
Wysłane:
30 września 2016 10:05:18
Witam,
Niedawno otrzymałem telefon z ING - niestety zamykają dostęp do swojego oprogramowania Sidoma, teraz można będzie korzystać tylko z modułu makler w "Moje ING". Nowy sposób dostępu zdecydowanie mi nie odpowiada, cały czas trzeba przewijać ekran, litery ogromne, brak możliwości personalizacji i wiele innych niedogodności. Osoba która projektowała interfejs chyba nigdy nie inwestowała na giełdzie.
Czy ktoś zna jakiś system transakcyjny podobny do Sidomy w jakimś innym biurze maklerskim? Chodzi o to, aby w jednym dużym oknie można było umiejscowić mniejsze okienka według własnego uznania. Chcę widzieć równocześnie swoje zlecenia, szczegóły dotyczące posiadanych papierów, okienko z aktualnymi kursami z danego indeksu jakiś wykres itp. Najlepiej, aby była to oddzielna aplikacja, a nie wtyczka na stronie internetowej.
Prowizje są sprawą drugorzędną, jakieś miesięczne opłaty też są do zaakceptowania. Jeżeli ktoś mógłby podsunąć jakiś pomysł, byłbym bardzo wdzięczny.
|
0 Dołączył: 2016-10-07 Wpisów: 1
Wysłane:
7 października 2016 14:36:44
Podbijam, też mnie to ciekawi. Zastąpienie SIDOMY będzie trudne, ale mam nadzieję, ze macie jakiś pomysł :)
|
4 Grupa: SubskrybentP1
Wysłane:
7 października 2016 14:44:09
Też mi brakuje Sidomy :( Jeśli ktoś musi ją mieć to polecam Noble ma Sidomę w trochę okrojonej wersji.
|