Fundusze wydały mi się początkowo atrakcyjne, ale gdy zobaczyłem ile kosztuje wejście i wyjście z tego interesu uznałem, że to raczej długoterminowa zabawa jeśli ma się opłacać. Jedno zdanie i dwa błędy.
1. Wrzuć w Googla hasło
Fundusze inwestycyjne bez opłat przekonasz sie że nie trzeba za nie specjalnie płacić
2. Jeśli nie znasz sie na giełdzie (a jestem pewien że sie nie znasz) to nie zaczynaj od kupna akcji z nadzieją na zyski. Tylko przy dużym farcie nie stracisz a przez to sie nie zniechecisz.
Lepiej załóż nowy wątek co do funduszy inwestycyjnych zapytujac kiedy za czyim pośrednictwem jakie
kupić. Najlepiej taki wątek załóż na kilku forach. Uzupełnij swoją wiedze poprzez blogi ekonomiczne
www.money.pl/ekonomicznyblogro...np zapoznając sie z tymi.
Na giełde sie nie spiesz lepiej wejdź w nią za np miesiąc mając pieniądze i pewną wiedzę niż
niż wchodząc jutro bo wtedy za miesiąc bedziesz miał już tylko wiedze.
Gdybyś szukał szerokiej lektury wrzuć w Googla Maciej Samcik....i choć jego książki to tak jak w szkole Elementarz to pamietaj że Elementarz jest dla Ciebie wiekszość tutejszych poważniejsze książki zarekomenduje i pewnie nie zwróci uwagi że oni mają wiedze by je rozumieć a Ty jeszcze nie. Powodzenia.