0 Dołączył: 2013-11-18 Wpisów: 10
Wysłane:
21 listopada 2013 14:56:47
Witam. Mam parę pytań Sprzedałem ostatnio akcję spółki euroimplant a na koncie maklerskim pisze że mam 1000 praw własności .Co mam przez to rozumieć ? jakie korzyści za tym idą ? kolejne pytanie jest następujące parę dni temu chciałem sprawdzić łączną wartość mojego konta i dostałem taką wiadomość : Rejestr należności: +----------+----------------------+------------------------+-----------------------+-------+---+---+ |Data rozl.| Kwota rozliczenia | Zablokowane należnosci | Wolne należnosci |DEPOZYT|WAL|TYP+ +----------+----------------------+------------------------+-----------------------+-------+---+---+ |2013-11-21| 110.71| 110.71| 0.00| KDPW|PLN|OPR| +----------+----------------------+------------------------+-----------------------+-------+---+---+ czy dom maklerski od razu przy kupnie bądz sprzedaży pobiera prowizje ? o co dokładnie chodzi z kwotą rozliczenia oraz z zablokowanymi należnościami . przepraszam za moję pytania ale dopiero się uczę grać na GPW :) Z góry dziękuje za odpowiedz :)
|