Skoro jest taki temat o szkoleniach to również się wypowiem.
Byłem na dwóch takich szkoleniach:
1.XTB w Białymstoku- szkolenie zorganizowane bardziej pod konkurs XTB Race 2010, trwało ok 3 godziny, ale było całkiem ciekawie i śmiesznie zarazem. Czasem były ciekawe dyskusje, a nie tylko nawijanie o teorii. Oceniam na 7/10. Może zwykłe szkolenie XTB nie dotyczące tylko i wyłącznie konkursu jest ciekawsze.
2.TMS w Warszawie- szkolenie było tak profesjonalnie przygotowane, że byłem zaskoczony. Trwało cały dzień, od 10.00 do 18.00. Do tego świetny catering- do tej pory śmieję się, że gdyby szkolenie mi się nie spodobało to przynajmniej nie wyjdę głodny, ale tak jak wspominałem szkolenie było podzielone na konkretne tematy. Dostaliśmy wszystkie materiały na papierze. Zależy co kogo interesuje, ale tematy które wydawały się być nudne okazywały się tak ciekawe, że czas płynął szybciej. Oceniam je 10/10
Na szkoleniach najważniejsze jest chyba to, że można zadawać pytania jak się ma wątpliwości, ale na drugim szkoleniu (TMS) trafiła się taka osoba, która notorycznie zadawała pytania, nawet te wynikające z przedstawionych materiałów, bo chciała się upewnić czy dobrze rozumuje. To było męczące, ale cóż... był zafascynowany tym wszystkim jak dziecko.
Jeszcze chcę zaznaczyć, że na szkolenia przyszedłem mając już całkiem solidne podstawy zarówno działania platform transakcyjnych, jak i AT, a mimo wszystko było bardzo ciekawie. Polecam każdemu.
Ulubione cytaty :::
- „Możesz postawić wszystko na jedną kartę, ale uważnie obserwuj, co się z nią dzieje.” /Warren Buffett
- „Jeżeli Twoja rzeczywistość zaczyna się od Twoich marzeń, to Twoje marzenia staną się Twoją rzeczywistością.” /Donald Trump
- „Bez pasji nie ma energii, a bez energii nie ma nic.”