WatchDog napisał(a):Chwiila. Padają tu trochę za ciężkie słowa jak na kaliber tej sytuacji. Póki co to Ty napisałaś tutaj dokładnie dwa posty i w obu walisz człowieka w twarz.
PS Naprawdę są prognozy, które sprawdzają się w 100%?
Tak, napisałam 2 posty, ale czy to coś zmienia? Myślisz, że jeśli ktoś napisał setki postów, to jest w czymś lepszy od tych, którzy nic nie piszą i z tego powodu może pisać brednie?! Ciężkimi słowami nazywasz prawdę? Ciekawe...
Taurus80 napisał(a):Jak by ten pan mial taka sprawdzalnosc swoich prognoz to zapewne znalibysmy go z 1 miejsca na liscie Forbs :) a jakos tam go nie ma :)
Mam zawsze prosbe do wszystkich nie mylmy wynikow z jakiejkolwiek gry z wynikami w realu :) bo to kompletnie nie ma odzwierciedlenia a jak ktos twirdzi inaczej to klamie w zywe oczy!!!
Nie wiem, na którym jest miejscu w tym rankingu, ale mnie to nawet nie interesuje - dla mnie liczy się to, że dzięki Jego prognozom (które każdy może przeczytać i zobaczyć, w jakim procencie się sprawdziły) i ja zarabiam - i mowa tu nie o Waszych gierkach wirtualnych, tylko o prognozach i inwestycjach rzeczywistych.
Teraz rozumiem i po Waszych wypowiedziach widzę, z kim mam do czynienia - zapewne większość z Was jest w wieku mojej córki, "dojrzała młodzież" gimnazjum albo co najwyżej liceum...
A co do Twoich 100% dyrdymałów - nie oceniaj chłopcze innych przez pryzmat własnej osoby... Liczyłam na merytoryczną dyskusję, ale widocznie się przeliczyłam. No ale czego można oczekiwać od dzieci...