No właśnie - pewności nie masz... Dlatego może zanim następnym razem zaczniesz o kimś pisać coś dobrego czy złego, to wcześniej upewnij się, że jesteś rzetelnym źródłem informacji. No chyba, że szukasz jakichś z palca wyssanych historyjek dla "oglądalności" czy ubarwienia tego forum.
Nie zamierzam stawać po niczyjej stronie, ale uwierz mi, że swoje lata mam i kiedyś też byłam świadkiem podobnej sytuacji, dlatego jak widzę teraz coś podobnego, to nie mogłabym nie zainterweniować - bo wiem, że ludzie tak reagują, gdy komuś czegoś zazdroszczą.
Może zamiast snuć domysły, dlaczego dalej nie gra w kolejnych edycjach, albo ile wydał na prowizje (bo nie mam pojęcia, skąd Twoje "wyliczenia na 100 tys.) - to może zaproś go na Swoje forum, zadaj pytania, rozwiej wątpliwości. Myślę, że by nie odmówił, bo bardzo często na forum Invest24.pl odpowiada na różne pytania. A skąd tak myślę? Bo uważnie śledzę jego poczynania, czytam i osobiście inwestuję pod jego prognozy, które umieszcza na forum Invest24.pl (chociażby tu:
forum.invest24.pl/viewtopic.ph...) i jestem pełna szacunku i uznania dla tego, co robi. Sama zawdzięczam Mu ładne zyski, bo gram pod jego prognozy, które sprawdzają się w 100%. Sprawdź sam. I jako sporo starsza koleżanka proponuję Ci, jeśli chcesz być poważany w sieci - pisz jedynie sprawdzone informacje. Na taniej sensacji czy obłudzie daleko nie zajedziesz...
Pozdrawiam.