Panie Kamilu, Pan Dawid nie jest moim znajomym - ja jedynie inwestuję w oparciu o Jego posty. Z chęcią przeczytam, jaką otrzyma Pan odpowiedź.
Panie Snake, Pan pisze o grze - a ja piszę o życiu, zarabianiu w realu. Nie zamierzam nikogo przekonywać do tego, co sama od 3 tygodni widzę i doświadczam - przeanalizowałam dokładnie wszystkie prognozy Pana Dawida i w żadnej się nie pomylił. Jak dotychczas 100% sprawdzalne prognozy, może to jakiś geniusz, nie wiem. Oczywistym jest, że nie ma idealnych prognoz i każdy się myli, lecz odkąd czytam w/w prognozy - sprawdziły się w 100%. Widzę, że nikt z Państwa nie zadał sobie nawet trudu, by sprawdzić te prognozy, tylko od razu je krytykujecie w ogóle ich nie widząc. Sądziłam, że mam do czynienia z kimś innym, komu tak jak mi zależy na dorobieniu na giełdzie i chciałam Wam pomóc. Wasz wybór, możecie zarabiać w tych Waszych grach.
|
|
WatchDog napisał(a):Chwiila. Padają tu trochę za ciężkie słowa jak na kaliber tej sytuacji. Póki co to Ty napisałaś tutaj dokładnie dwa posty i w obu walisz człowieka w twarz.
PS Naprawdę są prognozy, które sprawdzają się w 100%? Tak, napisałam 2 posty, ale czy to coś zmienia? Myślisz, że jeśli ktoś napisał setki postów, to jest w czymś lepszy od tych, którzy nic nie piszą i z tego powodu może pisać brednie?! Ciężkimi słowami nazywasz prawdę? Ciekawe... Taurus80 napisał(a):Jak by ten pan mial taka sprawdzalnosc swoich prognoz to zapewne znalibysmy go z 1 miejsca na liscie Forbs :) a jakos tam go nie ma :) Mam zawsze prosbe do wszystkich nie mylmy wynikow z jakiejkolwiek gry z wynikami w realu :) bo to kompletnie nie ma odzwierciedlenia a jak ktos twirdzi inaczej to klamie w zywe oczy!!! Nie wiem, na którym jest miejscu w tym rankingu, ale mnie to nawet nie interesuje - dla mnie liczy się to, że dzięki Jego prognozom (które każdy może przeczytać i zobaczyć, w jakim procencie się sprawdziły) i ja zarabiam - i mowa tu nie o Waszych gierkach wirtualnych, tylko o prognozach i inwestycjach rzeczywistych. Teraz rozumiem i po Waszych wypowiedziach widzę, z kim mam do czynienia - zapewne większość z Was jest w wieku mojej córki, "dojrzała młodzież" gimnazjum albo co najwyżej liceum... A co do Twoich 100% dyrdymałów - nie oceniaj chłopcze innych przez pryzmat własnej osoby... Liczyłam na merytoryczną dyskusję, ale widocznie się przeliczyłam. No ale czego można oczekiwać od dzieci...
|
|
No właśnie - pewności nie masz... Dlatego może zanim następnym razem zaczniesz o kimś pisać coś dobrego czy złego, to wcześniej upewnij się, że jesteś rzetelnym źródłem informacji. No chyba, że szukasz jakichś z palca wyssanych historyjek dla "oglądalności" czy ubarwienia tego forum. Nie zamierzam stawać po niczyjej stronie, ale uwierz mi, że swoje lata mam i kiedyś też byłam świadkiem podobnej sytuacji, dlatego jak widzę teraz coś podobnego, to nie mogłabym nie zainterweniować - bo wiem, że ludzie tak reagują, gdy komuś czegoś zazdroszczą. Może zamiast snuć domysły, dlaczego dalej nie gra w kolejnych edycjach, albo ile wydał na prowizje (bo nie mam pojęcia, skąd Twoje "wyliczenia na 100 tys.) - to może zaproś go na Swoje forum, zadaj pytania, rozwiej wątpliwości. Myślę, że by nie odmówił, bo bardzo często na forum Invest24.pl odpowiada na różne pytania. A skąd tak myślę? Bo uważnie śledzę jego poczynania, czytam i osobiście inwestuję pod jego prognozy, które umieszcza na forum Invest24.pl (chociażby tu: forum.invest24.pl/viewtopic.ph...) i jestem pełna szacunku i uznania dla tego, co robi. Sama zawdzięczam Mu ładne zyski, bo gram pod jego prognozy, które sprawdzają się w 100%. Sprawdź sam. I jako sporo starsza koleżanka proponuję Ci, jeśli chcesz być poważany w sieci - pisz jedynie sprawdzone informacje. Na taniej sensacji czy obłudzie daleko nie zajedziesz... Pozdrawiam.
|
|
Kamil napisał(a):@TBH Od dwóch sezonów dawidk86 i jego koleś molanka psuli zabawę uczciwym graczom  . Wychwycili buga i bezczelnie go wykorzystywali, póki organizatorzy gry nie przekupili go posadką kronikarza gry. Witam, zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź i postanowiłam to sprawdzić kontaktując się z organizatorami. Okazuje się, że jesteś w błędzie - organizatorzy gry potwierdzili, że w pierwszym ze wspomnianych przez Ciebie sezonów mieli jeszcze jakieś niedociągnięcia, ale dawidk86 wygrał zasłużenie dokonując najwięcej ze wszystkich transakcji, które były bardzo zyskowne, a osiągnięta stopa zwrotu to efekt gry całym kapitałem z reinwestowaniem zysków; w drugim sezonie dzięki właśnie pomocy zwycięzcy zakleili lukę i drugi sezon w 100% dawidk86 wygrał tylko dzięki swoim umiejętnościom i poświęconemu czasu, co zresztą ujęli w podsumowaniu sezonu. Co do kronikarza - to chyba zazdrościsz, że nie jesteś na jego miejscu. Z tego co czytam na forum invest24.pl, to ten Pan ma potężną wiedzę, a jego prognozy dla fw20 to potwierdzają. My możemy mu tylko pozazdrościć i z tego powodu pisać złośliwe, obrażające komentarze - ale to chyba nie jest fair, prawda?
|
|