TheBlackHorse napisał(a):Snake widzę, że zabawa Cię wciągnęła

.
Ja na razie pozostaje przy tym co mam. Może coś się w końcu ruszy...
Wiesz, wciągnięty to byłem na początku, jeszcze podczas sezonów, który twórcy nazywali "beta"... To naprawdę fajna gra.
Pamiętam, jak próbowaliśmy dawno temu zrobić coś takiego wspólnie z Paulo i Mike_05 z Testem Portfela na Parkiecie - tylko że właśnie dla profesjonalnych graczy... Wtedy to była tylko ta nasza cotygodniówka i onet oczywiście.
Dlatego potem, jak zobaczyłem, że invest24 chcą to zrobić naprawdę dobrze, to tak jak mówię - zaangażowałem się. Teraz coś tam sobie czasem złożę. Dalekie to jest od realistycznych typów, ale jeśli codziennie ślęczę kilkanaście godzin przed kompem, to dlaczego nie?
Nie sądzę, aby udało się wbić do pierwszej trójki. Podczas którejś edycji byłem na początku jakiś czas w ścisłej czołówce, ale to dlatego, że wciąż sprawdzałem różne triki i składałem zlecenia non-stop. Bez aktywnego podejścia będzie bardzo trudno.
Według mnie takie gry pozwalają bardzo fajnie sprawdzić kilka swoich pomysłów w stylu "buy and hold", jakiegoś stop-lossa, albo całkiem odrealnione typy.