Temat:
3RGAMES
nowej emisji brak.
|
|
Temat:
3RGAMES
Moderator:Zapoznaj, proszę, się z regulaminem forum
|
|
Temat:
3RGAMES
Już nie będzie więcej emisji. 19.12 launch nowej gry.
obrót 1,2mln :)
|
|
Temat:
3RGAMES
Certyfikacja gry.
ustalono premierę gry Thief Simulator VR na 7 lipca platforma: Meta Quest 2 (dawniej Facebook Oculus Quest 2)
hmm ktoś coś podpowie? spółka rośnie drugi dzień z rzędu warto w to wejść. Premiera już za chwilę?
Wartość globalnego rynku VR w 2020 roku wyniosła ponad 17 mld dolarów, według danych Mordor Intelligence. Przewiduje się, że do 2026 roku rynek ten osiągnie wartość ponad 184 mld dolarów, przy skumulowanym rocznym wskaźniku wzrostu na poziomie 48,7% w latach 2021–2026. Ten sam raport wskazuje, że najszybciej rosnącymi rynkami VR na świecie są Azja oraz Australia
hmm?
|
|
Temat:
ATREM
taki wzrost! i cisza!
Bardzo dobry raport roczny, możliwość wypłaty dywidendy... i cisza...
"Zarząd spółki ATREM S.A. z siedzibą w Bydgoszczy ("Spółka"), informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał informację o podjęciu przez Radę Nadzorcza Spółki uchwały z dnia 28.03.2022 r. w sprawie zaopiniowania wniosku Zarządu w sprawie przeznaczenia zysku za 2021 rok, zgodnie z którą Rada Nadzorcza Spółki postanowiła pozytywnie zaopiniować i przedstawić do zatwierdzenia Zwyczajnemu Walnemu Zgromadzeniu Spółki propozycję Zarządu Spółki w sprawie przeznaczenia zysku netto Spółki za 2021 rok, 6.175.903,13 zł w części, tj. w kwocie 6.091.852,14 zł, tj. 0,66 zł na jedną akcję, przeznaczyć na wypłatę dywidendy, zaś w pozostałej części na kapitał zapasowy Spółki."
Prawie cały zysk netto na wypłatę dla akcjonariuszy:)
|
|
Temat:
MERCATOR
addison napisał(a):Jest cena po której główny chce oddać i jest cena po której nie opłaca mu się papieru oddawać a chce zabrać od reszty.
cena 73 w mojej opinii to cena po której głównemu się nie opłaca oddawać akcji.
Było w 2020 w marcu i szybki skup po 50 i potem podniesieniu ceny? Główny wiedział co się święci, więc zrobił szybki skup od ludzi, sam sztuki nie oddał.
To samo jest na Selena, cena 23-24, główny nie odda ani sztuki. Chętnie wykupiłby wszystkich, ale sam sztuki nie odda. I wielu wielu innych spółkach. to jaka według Ciebie będzie kwota skupu akcji MERCA jeśli jutro na walnym uchwalą 8 uchwałę:)?
|
|
krewa napisał(a):@tra40 proszę zamieszczać linki do informacji @Rufusinski @DJ1910 google wciąż działa Cytat:O 2,6 proc. do 198,64 zł spadły notowania CD Projektu. Przed sesją analityk Morgan Stanley Omar Sheikh obniżył rekomendację dla akcji spółki do "niedoważaj" z "równoważ". Cena docelowa została określona na 120 zł - poinformowała agencja Bloomberg. PAP THX
|
|
Bulwers napisał(a):Co jest powodem dzisiejszej luki cenowej ? myślę, że to był główny powód:) Agencja Bloomberg, analityk Morgan Stanley obniżył rekomendację dla CD Projektu do "niedoważaj" z "równoważ". Cena docelowa została określona na 120 zł;
|
|
Temat:
ATREM
Mamy 1 informację z zarządu ATREM! SUPER!! biznes.pap.pl/pl/news/listings...Cytuję "Zarząd Atremu uważa, że cena akcji spółki zaproponowana w wezwaniu przez GK Immobile jest zbyt niska i odbiega od rzeczywistej wartości firmy - podał Atrem. Władze Atremu wskazują na dobre perspektywy rynku automatyki przemysłowej, elektroenergetyki i szeroko rozumianego budownictwa. GK Immobile wezwało na początku grudnia do sprzedaży 3,14 mln akcji Atremu po 2,30 zł za akcję. Akcje te reprezentują 34 proc. głosów na walnym zgromadzeniu spółki. Wzywający posiada obecnie akcje spółki reprezentujące 66 proc. jej kapitału zakładowego i głosów na WZ, a w wyniku wezwania zamierza osiągnąć 100 proc. udział. Zapisy w wezwaniu potrwają od 3 stycznia 2022 r. do 1 lutego. (PAP Biznes)"
|
|
Temat:
ATREM
Dzień dobry,
cytat "Grupa Kapitałowa Immobile ogłosiła wezwanie na sprzedaż akcji spółki Atrem, w wyniku którego zamierza nabyć 3 138 227 akcji Atrem, stanowiących 34% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu tej spółki oraz osiągnąć 100% w liczbie głosów na WZA Atrem, podały spółki w osobnych komunikatach. „Cena nabycia akcji w wezwaniu ustalona została na 2,3 zł za jedną akcję” – czytamy w komunikacie. Przyjmowanie zapisów rozpocznie się 3 stycznia 2022 r. i zakończy 1 lutego 2022 r., podano również. Podmiot pośredniczący to Santander Biuro Maklerskie."
Co z tym fantem robimy? jakaś zbiórka? kurs stoi na 2,43 hmm rozumiem, że po 2,30 nie oddajemy:):)
|
|
Temat:
PGE
Dlaczego mamy opóźnienie ukazania się raportu 1H?
Jak wygląda sprawa z Czechami, czy orzeczenie TSUE jest egzekwowane?
|
|
Temat:
3RGAMES
Witam, Jestem laikiem, dopiero zaczynam przygodę z GPW. Na TOPie są obecnie firmy gamingowe i w mojej opinii przyszłość to VR w gamingu. Znalazłem firmę ową 3R GAMES z olbrzymim potencjałem 13 maja jest WEBINAR, oczywiście się zarejestrowałem, ale chciałem Was fachowców zapytać o to czy warto w to wchodzić. inqubeuip.clickmeeting.com/565...Bardzo Was proszę o merytoryczne wsparcie. tra
|
|
Temat:
HUBSTYLE
na ile jesteś?
|
|
pytanie laika, Czy transakcje pakietowe są zawierane na akcje czy na kontrakty? Jeśli na kontrakty to na S czy L jak to sprawdzić? przepraszam za linka https://stooq.pl/t/bt/
|
|
Vox napisał(a):SL wywaliło - pewno Melvin sie zabawia. Ogólnie SL przynosi na polskim rynku więcej szkody niż pożytku. jakby się zabawiał to by poszło do 500-550:)
|
|
dokładnie tak! sama gra 72GB a patch aż 40GB więc.... będzie PETARDA.
|
|
robi 5% do czasu....:)
|
|
dla Nas się nie może zmienić. na inst. mogło.
|
|
CB będzie dobry jak nie bardzo dobrym debiutem. Gra PCF dopiero w lutym albo aż w lutym!
|
|
dokładnie tak jak piszesz, po roku można sprzedać.
|
|
zapytaj o kredyt: maklerski - stały prowizja pobierana 1 razy ok. 1% od kwoty i potem tylko oprocentowanie WIBOR1M obrotowy - dawany na 1-3miesiące prowizja 0,25%, kwota max 2 krotność tego co masz na rachunku, oprocentowanie jak wyżej. warunkiem kredytów obu jest brak umów na kontrakty akcyjne i wig.
|
|
Temat:
CLNPHARMA
to mamy dofinansowanie...:) 38,9mln
|
|
Temat:
CDPROJEKT
533,776,104 PLN
|
|