czas wyprzedaży się skończył już nikt nie chce sprzedać za poniżej 1 zł
|
|
tu jest spekulacja . leszcze i ludzie o słabych nerwach akcji już nie mają a więc jedyna droga by cyrk dalej się kręcił
|
|
tu musi być teraz odbicie w górę . coś za mocny spadek w dół i takie obroty szok
|
|
Temat:
KREZUS
midas to inna bajka krezus jest niedoceniony midas przeceniony . krezus pójdzie za parę dni w górę zobaczycie .
|
|
Temat:
WINVEST
chyba wszystko wyszło tak jak zakładali no i te duże zakupy dziwne tylko ze co drugi dzień
|
|
Temat:
KREZUS
lubię analizy ale patrząc na to wszystko to wychodzi, że nie analiza ale moda jest najważniejsza. Teraz jest moda na spółki Pana R.K. Boryszew, Hutmen i co następne ? krezus może
|
|
Temat:
WINVEST
jutro walne no i na pewno inwestor strategiczny
|
|
Temat:
HUTMEN
no i szał się zrobił
|
|
a ja nadal mówię hutmen . zobaczcie co się stało w sylwestra po zakończeniu sesji czas cena zmiana [%] wolumen numer typ operacji 13:55:32 - - STATUS 13:53:44 - - STATUS 13:51:33 - - STATUS 13:43:33 6,80 38,49 101431 200001 PAKIET
pozdrawiam
|
|
Temat:
HUTMEN
co to za pakiet w sylwestra po 13;43 za 6,8 może ktoś coś o nim wie
|
|
a ja myślę że [b]hutmen[/b] i krezus potencjał olbrzymi
|
|
Temat:
HUTMEN
właśnie też to zauważyłem . zobaczymy co wyjdzie a na razie zakupy
|
|
Temat:
HUTMEN
a co się dziwić ! ktoś rzucił hasło że akcja poniżej 4 zł a tu buuu. idzie do góry no i chyba trzeba ją kupić promocja się skończyła . Pozdrawiam
|
|
Temat:
TECHMEX
coś się rusza na razie delikatnie tak na wyczekanie .
|
|
Temat:
DREWEX
było 4 zł a teraz 3,03 zł piekne czasy były gdy przez jedna sesję zarobiłem 20%
|
|
Temat:
GOBARTO
dla ciekawych sprzedałem akcje DUDY za 1,64 coś słabe nerwy mam
|
|
Temat:
GOBARTO
jestem chyba szarlatanem przewidywałem to a patrząc dalej to do 1 zł może dojść ! proszę o wybaczenie akcjonariuszy ale tak jakoś wyszło
|
|
Temat:
GOBARTO
i co ??? kurs stoi !!! miało być 2,2 a może 1,3 ?? powiem tak ani to ani tamto. Parę dni i zobaczymy
|
|
Temat:
GOBARTO
kowalski realista sprzedaje kowalskiemu naiwnemu a ten liczy już na zyski w poniedziałek . a tu szok w poniedziałek kurs 1,45
|
|
Temat:
GOBARTO
no bo jak to określić po stronie kupujących 4 na 20 tys. akcji po stronie sprzedających 5 na 13 tys. no drobnica a nie poważni inwestorzy . ich już tu nie ma !!!!
|
|
Temat:
GOBARTO
a mi się zdaje, że spekuła wie co robi . Raport za 2Q będzie cienki oj bardzo i teraz sprzedawają a ciułacze wygłodniali zysków kupują  a w poniedziałek będzie zamiast świńskiego czarny
|
|
Temat:
DREWEX
no to po raz kolejny wchodzimy
|
|
Temat:
GOBARTO
albo przed ! w ciągu dwóch dni właścicieli zmieniły papiery za 30 mln !!! myślę, że w ciągu paru dni kurs dobije do 1,80
|
|
Temat:
GOBARTO
myślę, ze jak banki tak szybko dogadały się z dudą to widzą że to dobry interes a więc spokojnie śpię czekając na raport . A poza tym chyba u dudy jest pogoda dla bogaczy
|
|
Temat:
MIDAS
czyli pytanie kto sprzedał a kto kupił . a na marginesie akcji "wolnych" jest tylko 6%
|
|
Temat:
MIDAS
jednak rajd w górę !!! i przy takich obrotach !
|
|
Temat:
MIDAS
no racja . a teraz co będzie rajd w dół czy w góre
|
|
Temat:
MIDAS
nie za dużo tego spadku . coś tu nie gra . z 14,44 na 12 ???????????? i nie wiadomo co dalej
|
|
Temat:
LESS
na rezultaty długo nie trzeba było czekać :)
|
|
Temat:
LESS
bo gcn to czarny koń i mysle że znów pogalopuje od przodu
|
|
Temat:
DREWEX
i szał się zrobił . jak ja kocham tą spekulację
|
|
Temat:
VRG
to widocznie porozumienie jest . tylko takie małe rybki jak my jeszcze o tym nie wiedzą
|
|
Temat:
GRAAL
giełda jest nieprzewidywalna jak pogoda . Analizujcie za i przeciw oczywiści . Wystarczy,ze pojawi się jakiś spekulant z powiedzmy 0,5 mln zł i co wywinduje kurs jak będzie chciał . Wszyscy się rzucą i będą spółkę zachwalać . Gpw w Warszawie to miejsce cudów nie muszę chyba pokazywać przykładów . a wartość księgowa spółki jest i tak cztery razy większa od tej giełdowej
|
|
Temat:
MIDAS
jest rydzykowne hihi ale .... oto jest pytanie bo wystarczy że spekuła wejdzie i będzie booom
|
|
Temat:
DREWEX
cena 3,2 spekulacja i ksero drągowski wchodze w to hihi
|
|
Temat:
GRAAL
ja liczę że w krótkim czasie cena za jęeną akcje dobije do 10 zł
|
|
Temat:
MIDAS
po dzisiejszym dniu myślę że droga tylko w górę
|
|
Temat:
MIDAS
powtórz mądre slow mojego kolegi " w tym szaleństwie jest metoda"
|
|
Temat:
MIDAS
bo góra to 15,80 . Jestem ciekawy czy w czerwcu jeszcze kurs do tej ceny dojdzie
|
|
Temat:
MIDAS
jestem ciekaw czy to już dno 12,86 czy jeszcze nie
|
|
Temat:
GRAAL
będzie dziś 8 zł czy nie będzie oto jest pytanie
|
|
W biznesie nie ma małżeństw z miłości tylko z rozsądku . Optimus jako atrakcyjny partner odrzucił starania Panny z Hongkongu . Cóż życie . Teraz następny ruch . Nasza spółka jest cały czas na oku . kwestia czasu jak pojawi się jakaś partnerka a wtedy będzie się działo jeszcze bardziej niż teraz . bo czy to normalne, że w ciągu 4 dni nastąpiła wymiana prawie połowy akcji . Czy ktoś ją powolutku nie wykupuje ?
|
|