PARTNER SERWISU
brbsuarp
ciopawel

ciopawel

Ostatnie 10 wpisów
czas wyprzedaży się skończył już nikt nie chce sprzedać za poniżej 1 zł

tu jest spekulacja . leszcze i ludzie o słabych nerwach akcji już nie mają a więc jedyna droga by cyrk dalej się kręcił

tu musi być teraz odbicie w górę . coś za mocny spadek w dół i takie obroty szok

midas to inna bajka krezus jest niedoceniony midas przeceniony . krezus pójdzie za parę dni w górę zobaczycie .

chyba wszystko wyszło tak jak zakładali no i te duże zakupy dziwne tylko ze co drugi dzień

lubię analizy ale patrząc na to wszystko to wychodzi, że nie analiza ale moda jest najważniejsza. Teraz jest moda na spółki Pana R.K. Boryszew, Hutmen i co następne ? krezus może

jutro walne no i na pewno inwestor strategiczny

no i szał się zrobił

a ja nadal mówię hutmen . zobaczcie co się stało w sylwestra po zakończeniu sesji
czas cena zmiana [%] wolumen numer typ operacji
13:55:32 - - STATUS
13:53:44 - - STATUS
13:51:33 - - STATUS
13:43:33 6,80 38,49 101431 200001 PAKIET

pozdrawiam

co to za pakiet w sylwestra po 13;43 za 6,8 może ktoś coś o nim wie

a ja myślę że [b]hutmen[/b] i krezus potencjał olbrzymi

właśnie też to zauważyłem . zobaczymy co wyjdzie a na razie zakupy

a co się dziwić ! ktoś rzucił hasło że akcja poniżej 4 zł a tu buuu. idzie do góry no i chyba trzeba ją kupić promocja się skończyła . Pozdrawiam

coś się rusza na razie delikatnie tak na wyczekanie .

było 4 zł a teraz 3,03 zł piekne czasy były gdy przez jedna sesję zarobiłem 20%

dla ciekawych sprzedałem akcje DUDY za 1,64 coś słabe nerwy mam

jestem chyba szarlatanem przewidywałem to a patrząc dalej to do 1 zł może dojść ! proszę o wybaczenie akcjonariuszy ale tak jakoś wyszło

i co ??? kurs stoi !!! miało być 2,2 a może 1,3 ?? powiem tak ani to ani tamto. Parę dni i zobaczymy

kowalski realista sprzedaje kowalskiemu naiwnemu a ten liczy już na zyski w poniedziałek . a tu szok w poniedziałek kurs 1,45

no bo jak to określić po stronie kupujących 4 na 20 tys. akcji po stronie sprzedających 5 na 13 tys. no drobnica a nie poważni inwestorzy . ich już tu nie ma !!!!

a mi się zdaje, że spekuła wie co robi . Raport za 2Q będzie cienki oj bardzo i teraz sprzedawają a ciułacze wygłodniali zysków kupują hello1 a w poniedziałek będzie zamiast świńskiego czarny

no to po raz kolejny wchodzimy

albo przed ! w ciągu dwóch dni właścicieli zmieniły papiery za 30 mln !!! myślę, że w ciągu paru dni kurs dobije do 1,80

myślę, ze jak banki tak szybko dogadały się z dudą to widzą że to dobry interes a więc spokojnie śpię czekając na raport . A poza tym chyba u dudy jest pogoda dla bogaczy

czyli pytanie kto sprzedał a kto kupił . a na marginesie akcji "wolnych" jest tylko 6%

jednak rajd w górę !!! i przy takich obrotach ! king

no racja . a teraz co będzie rajd w dół czy w góre

nie za dużo tego spadku . coś tu nie gra . z 14,44 na 12 ???????????? i nie wiadomo co dalej

na rezultaty długo nie trzeba było czekać :)

bo gcn to czarny koń i mysle że znów pogalopuje od przodu

i szał się zrobił . jak ja kocham tą spekulację

to widocznie porozumienie jest . tylko takie małe rybki jak my jeszcze o tym nie wiedzą

giełda jest nieprzewidywalna jak pogoda . Analizujcie za i przeciw oczywiści . Wystarczy,ze pojawi się jakiś spekulant z powiedzmy 0,5 mln zł i co wywinduje kurs jak będzie chciał . Wszyscy się rzucą i będą spółkę zachwalać . Gpw w Warszawie to miejsce cudów nie muszę chyba pokazywać przykładów . a wartość księgowa spółki jest i tak cztery razy większa od tej giełdowej

jest rydzykowne hihi ale .... oto jest pytanie bo wystarczy że spekuła wejdzie i będzie booom

cena 3,2 spekulacja i ksero drągowski wchodze w to hihi

ja liczę że w krótkim czasie cena za jęeną akcje dobije do 10 zł

po dzisiejszym dniu myślę że droga tylko w górę

powtórz mądre slow mojego kolegi " w tym szaleństwie jest metoda"

bo góra to 15,80 . Jestem ciekawy czy w czerwcu jeszcze kurs do tej ceny dojdzie

jestem ciekaw czy to już dno 12,86 czy jeszcze nie

będzie dziś 8 zł czy nie będzie oto jest pytanie

W biznesie nie ma małżeństw z miłości tylko z rozsądku . Optimus jako atrakcyjny partner odrzucił starania Panny z Hongkongu . Cóż życie . Teraz następny ruch . Nasza spółka jest cały czas na oku . kwestia czasu jak pojawi się jakaś partnerka a wtedy będzie się działo jeszcze bardziej niż teraz . bo czy to normalne, że w ciągu 4 dni nastąpiła wymiana prawie połowy akcji . Czy ktoś ją powolutku nie wykupuje ?

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 18 lutego 2010 20:49:28
Liczba wpisów: 43
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,132 sek.

ijfbvqsd
dpywvxpj
zagrzdnq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 078,09 zł +385,39% 97 078,09 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kjgkkvqg
yjtxouff
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat