PARTNER SERWISU
vakxhccj
4marttin4

4marttin4

Ostatnie 10 wpisów
rwanie włosów i palpitacje serca bo takim przeskoku informacyjnym.... ciekawe komu taka właśnie kolejność miała służyć?

radioszczecin.pl/1,345796,audy...

Cytat:
- Jedna osoba wydała w ciągu trzech lat 1,2 mln zł, inna osoba kupowała mnóstwo butów, klocki lego, płyty DVD, zegarki za 48 tys. zł. Były też delegacje w spa po 9-10 tys., były też dwie faktury za kluby go-go - wyliczył obecny prezes Zakładów Chemicznych Police.

Wardacki zwrócił uwagę, że wewnętrzny audyt dotyczący używania służbowych kart kredytowych powstał jeszcze za czasów poprzedniego zarządu: - To porażający dokument, ale poprzedni prezes schował go do szuflady - mówił szef Zakładów w audycji Radia Szczecin.

Firma przeanalizowała w sumie ponad 10 tys. faktur. Obecnie trwa ich rozliczanie. Część pieniędzy np. za wizyty w klubie "go-go" zwrócono, w niektórych przypadkach sprawa trafi do sądu.

Kod:
MOD: Proszę załączać cytaty do linków

Ciekawe co dalej wykopią

radioszczecin.pl/1,345790,prez...

Witam
i jest rekomendacja dywidendy
www.money.pl/gielda/komunikaty...

To ja rozumie -podaż/popyt. Pytam raczej o jakieś komunikaty które na to wpłynęły bo nie znalazłem nic .

Witam

Czy ktoś może przybliżyć co się dzieje że kursik tak ładnie pnie się do góry. Następny opór 5.09?

No i wszystko jasne dzięki wielkie za info

pozdrówki

ogólnie próbowałem na kilku FAM, PGNIG, ATLANTAPL i jeszcze kilku i wyskakuje hasełko nie znaleziono strony

pozdrówki

Witam

Dlaczego nie da się pobrać pliku z analizą fundamentalną ??
Błąd czy ja coś nie udolnie robię??

Wielkie dzięki za analizę. Wiem już co robić :D

Witam

Spółka ciągle w trendzie wzrostowym, kolejne maksima historyczne pobijane , moim zdaniem ciekawy raport roczny - choć prosiłbym o analizę kogoś doświadczonego.

Czy warto już zbierać profity czy szansa na kolejne wzrosty w związku z planowaną dywidenda 0,2zł czyli kolejną wzrostową r/r.

I pytanie gdzie ustawić stopa 3,0 - przy dzisiejszym kursie 3,05 czy szerzej - ze stopami to jeszcze mam ciężko z wyczuciem :P

pozdrówki

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 11 marca 2019 07:11:19
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,219 sek.

breqdipy
gnymiwxm
ogcjivee
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
lovxmgbq
yokqwkcg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat