Tak sobie teraz rozmyślam, że również byłem zbyt zachłanny i połakomiłem się te wyższą stopę zwrotu, zamiast tak jak kiedyś trzymać kasę na lokatach bankowych (byle nie w SKOK). Jednak kto raz spróbował to będzie go do tego ciągnęło.
|
|
Gwarantowała, ale słownie, pokazywała jakieś grafy itp. a ja wtedy nie orientowałem się zbytnio w tych tematach. Teraz wiem, że wtopiłem na funduszach i nic nie zrobię.
|
|
czy to wątek o emisjach Mikrokasy, bo widzę że zaczynacie pisać o wszystkim i o niczym do tego jeszcze niektórzy piszą niepotwierdzone informacje. Ludzie ogarnijcie się i piszcie merytorycznie nt. Mikrokasy.
|
|
Ja też nie wtopiłem  > Inwestuję w firmy pożyczkowe (nie wymienię nazw, żeby nie reklamować). Do tego inwestuję w akcje, ale to temat na inne forum.
|
|
Ja swego czasu nabyłem jednostki funduszu. Oferującym był jeden z najbardziej znanych Domów Maklerskich w Polsce. Pani, z którą rozmawiałem w tym Domu Maklerskim gwarantowała mi spore zyski (pokazywała nawet jakieś historyczne wykresy), tyle że zamiast zysków mam ogromną stratę :(
|
|
Zauwazyłem, że Red Pharma Laboratries intensywnie będzie zwiększała dystrybucję swoich produktów (było dużo ogłoszeń na Przedstawicieli Medycznych). Z informacji uzyskanych przez komunikaty Leonidas Capital widać, że Red Pharma wprowadza coraz to nowe produkty medyczne (coś na bazie komórek macierzystych). W związku z tym czy ktoś ma więcej informacji na temat tego podmiotu, by wygląda to dość poważnie.
|
|