PARTNER SERWISU
gohghqta
ZenonN

ZenonN

Ostatnie 10 wpisów
Tak sobie teraz rozmyślam, że również byłem zbyt zachłanny i połakomiłem się te wyższą stopę zwrotu, zamiast tak jak kiedyś trzymać kasę na lokatach bankowych (byle nie w SKOK). Jednak kto raz spróbował to będzie go do tego ciągnęło.

Gwarantowała, ale słownie, pokazywała jakieś grafy itp. a ja wtedy nie orientowałem się zbytnio w tych tematach. Teraz wiem, że wtopiłem na funduszach i nic nie zrobię.

czy to wątek o emisjach Mikrokasy, bo widzę że zaczynacie pisać o wszystkim i o niczym do tego jeszcze niektórzy piszą niepotwierdzone informacje. Ludzie ogarnijcie się i piszcie merytorycznie nt. Mikrokasy.

Ja też nie wtopiłem Whistle > Inwestuję w firmy pożyczkowe (nie wymienię nazw, żeby nie reklamować). Do tego inwestuję w akcje, ale to temat na inne forum.

Ja swego czasu nabyłem jednostki funduszu. Oferującym był jeden z najbardziej znanych Domów Maklerskich w Polsce. Pani, z którą rozmawiałem w tym Domu Maklerskim gwarantowała mi spore zyski (pokazywała nawet jakieś historyczne wykresy), tyle że zamiast zysków mam ogromną stratę :(

Zauwazyłem, że Red Pharma Laboratries intensywnie będzie zwiększała dystrybucję swoich produktów (było dużo ogłoszeń na Przedstawicieli Medycznych). Z informacji uzyskanych przez komunikaty Leonidas Capital widać, że Red Pharma wprowadza coraz to nowe produkty medyczne (coś na bazie komórek macierzystych).
W związku z tym czy ktoś ma więcej informacji na temat tego podmiotu, by wygląda to dość poważnie.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 31 marca 2015 16:24:37
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,241 sek.

mdwbeooh
snchhpxg
iuaqliqb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xugxkmkh
benvwtlp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat