PARTNER SERWISU
vxkamwhd
jacekKon

jacekKon

Ostatnie 10 wpisów
W temacie ich kolejnego aktywa jakim jest Tap2C, kupiłem na próbę jeden z miesięczników (dla mężczyzn oczywiście) i ta ich technologia faktycznie działa i się sprawdza. Tutaj również prośba o więcej informacji o Tap2C. Jak ktoś coś ma więcej niż ten link http://www.tap2c.pl/realizacje to proszę o informacje.

ZenonN napisał(a):
Zauwazyłem, że Red Pharma Laboratries intensywnie będzie zwiększała dystrybucję swoich produktów (było dużo ogłoszeń na Przedstawicieli Medycznych). Z informacji uzyskanych przez komunikaty Leonidas Capital widać, że Red Pharma wprowadza coraz to nowe produkty medyczne (coś na bazie komórek macierzystych).
W związku z tym czy ktoś ma więcej informacji na temat tego podmiotu, by wygląda to dość poważnie.

Jestem zainteresowany inwestycjami Leonidasa, czy ktoś ma może więcej informacji na temat Red Pharma Laboratories? Ja nie znalazłem nic więcej niż ich stronę internetową http://red-pharma.com/pl/, oraz sprawdziłem czy faktycznie sprzedają leki i to się potwierdziło, można nabyć ich produkty w aptekach stacjonarnych i internetowych. Ale tak zasadniczo to chciałbym uzyskać informacji do danych finansowych spółki farmaceutycznej. Jak ktoś coś wie to dajcie znać.

Już wszystko wiadomo kto dokonał transakcji pakietowej, to Przewodniczący Rady Nadzorczej. Jeśli skupił powyżej aktualnej ceny rynkowej i to jeszcze za ćwierć miliona złotych to moim zdaniem Leonidas za chwilę będzie sporo więcej wart, co za tym idzie to cena akcji sporo wzrośnie.

Poniżej link:
www.newconnect.pl/index.php?pa...

jozefsztrop napisał(a):
Faktycznie ten T-bull wygląda bardzo dobrze pod względem oferty produktowej tj. gier co przekłada się na przychody i zyski. Natomiast bardzo interesuje mnie kolejna spółka z portfela Leonidas Capital, myślę tu o Tap2C:

http://www.tap2c.pl/realizacje

Zauważyłem Logo Tpa2C na wielu miesięcznikach np. Playboy, Przyjaciółka, CHIP, Claudia i wiele innych, wygląda to dość poważnie, muszą mieć zatem umowy z tak poczytnymi miesięcznikami, w związku z tym czy ktoś ma jakieś informacje na temat działalności Tap2C? Uważam, że to kolejne zdrowe aktywo w Leonidasie.

Uważam, że na tej inwestycji Leonidas może zarobić dużo a nawet bardzo dużo.

Poszukałem trochę w internecie podobnych spółek i znalazłem LAYAR. W czerwcu 2014 brytyjski startup Bllippar kupił pioniera Augmented Reality - holenderski Layar za więcej niż 17 mln. USD (ceny transakcji nie podano, jest tylko info o wzroście kapitału Spółki Layar o 17 mln. USD). Layar to praktycznie lokalizator internetowy (ale również współpracował z wydawnictwem (byli obecni w jakimś Playboy) tak samo jak to robi Tap2C) a blippar to agencja reklamowa z AR świadcząca jednorazowe usługi dla klientów różnych branż. Link do info o transakcji Blippar - Layar poniżej:

venturebeat.com/2014/06/18/bli...

Najlepsze jest to, że notowania są do czwartku, natomiast aktualna emisja do piątku, dlatego do końca notowań nikt nie będzie wiedział czy emitent pozyskał tak potrzebny kapitał na rolkę.

Jeśli nie zbiorą kapitału a z tego co zasłyszałem od pracowników e-kancelarii to oni nie mają wcale kasy na spłatę, to współczuję tym co aktualnie skupują obligi na Catalyst - takich "inwestorów" uważam za kamikadze.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 30 kwietnia 2015 10:46:34
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,267 sek.

uihqptwz
jnwuzrwv
ndchogsn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dbrxhwya
mytpetip
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat