I wreszcie się doczekałem jakiegoś rozumnego postu a nawet dwóch, które nie mają jedynego celu - zaatakowania mnie, wyśmiania. Brawo  Jeszcze chciałem tam wyżej dopisać, że jak dla mnie to forex powinien być dostępny od min 200k - 300k i max 1:30 dźwignia a nie jak jest teraz, mniej ludzi by traciło przynajmniej, natomiast no tak spopularyzowany by wtedy nie był i tej dyskusji by nie było. Kilku brokerów daje takie statystyki, z polskich nie wiem ale zagraniczna Oanda publikuje regularnie a trochę klientów tam ma, więc to też jest jakiś wyznacznik. Polecam poszukać i zajrzeć. Pozdrawiam
|
Widzisz, raz kto pisze o milionie ze 100zł?, słowo "pieniądze" którego użyłem wcześniej nie odnosiło się do milionów, powiedzmy pół miliona, mam nadzieję że rozumiesz ironie :D Dwa, mówię o sytuacji w której wiesz co robisz, inaczej masz biznes plan tak po prostu, ale skoro uważasz że jestem przedstawicielem broka i chcę każdego naciągać na 100zł to brawo za logiczne rozumowanie na pierwszym poziomie. Do takiego czegoś to ja nie mam kontr-argumentów.
Poza tym, czy Twój status tutaj cokolwiek Ci gwarantuję, gwiazda? To jest forum głownie o akcjach i stąd mniemam że z doskoku głownie lub gdzieś przeczytałeś o fx i prawisz mądrości od tak? Skoro być może tak jest to wybacz, z teoretykiem nie rozmawiam.
Pozdrawiam.
|
W ogóle nie przeczytaliście uważnie co napisałem. Trudno. Najgorsze tylko w tym że powielacie bzdury dalej. Trudno trudno no.
|
Niepotrzebnie powielasz takie bzdury! Jak ktoś wie co robi to i z małej sumy np. 100zł zrobi pieniądz. Powtarzam, jak potrafi,no są też szczęśliwe przypadki. Szczęście tak po prostu trzeba sobie umieć zorganizować.
|
Darmowe szkolenia to co najwyżej z obsługi platformy i tylko i wyłącznie. Inaczej to STRATA CZASU.
|