PARTNER SERWISU
yyxqlglh
grumdziu

grumdziu

Ostatnie 10 wpisów
czy ktos zna termin raportu za 1 kw.?
Dzieki

morfeusz!

Leszcze nie odpadli!Dowod ja tu wciaz jestem!
Gratuluje umiejetnosci liczenia ,naprawde .Ale:
Twoj sposob radowania sie z sukcesu niestety obrazil
innych Ownera ,Jarbasa no i leszcza mnie.
Gdybym miala jaja to bym po prostu powiedziala
PRZEPRASZAM.

Poza bardzo bym chciala wlaczyc sie do merytorycznej dyskusji,ale ciagle nie mam smialosci ,miedzy innymi po takich wypowiedziach niestety jak Twoje Morfeusz

Wyrazy Szacunku
grumdziu

watchdog !
Moje pierwsze kroki na gieldzie juz za mna .Bardzo zmudne zarabianie na "waciki" a potem zwala na ..lepiej nie mowic i nie odstraszac.Nie poddaje sie i duzo ucze tutaj u was i nie tylko .Na razie mam w "portfelu" <hehe >cedc i polsat przygotowuje sie do rozbudowy o 3 inne .
Polecam Was wszedzie gdzie tylko moge ,choc mam swiadomosc ze kameralnie jest lepiejEh? .
CUDOWNA STRONA
Estoy enamorada en bolsa de valores!

Bardzo prosze ownera o analize techniczna. Z komentarzem jesli mozna ,bo ze mnie dopiero osesek gieldowy .Mam pol roku dopiero siadam i gadac jeszcze nie umiemhelp

Ale pochlebcy! hehe. A ja przyzwyczjam sie do wszystkiego i nie lubie zmian.Stara stona glowna tez mi sie podobala ,choc teraz wiecej informacji jest w jednym miejscu. Natomiast dzial analiza spolek :cacuszko tak powiem-wszystko podane jak na tacy dla takiego leszcza jak ja .dzieki!!!!

Ja tez jestem nowicjuszem.Rachunek załozylam w maju no i potem zapisałam się na akcje debiutanta polsatu.Potem byl bank handlowy i skok idea1 na dywidende.Nie miałam wtedy dostepu do notowań online,wiec zaraz po przyznaniu prawa do dywidendy wybralam się osobiscie do biura maklerskiego,zebypozbyć sie akcji BH.Ale to bylo dla mnie zaskoczenie jak kurs spadł poniżej tej mojej dywidendy....
No i nauczylam dywidendy.A akcje sprzedalam krotko potem i nawet na nich zarobilam .
Nastepnie bylo juz coraz gorzej ,poznalam co to spadajace noze ... i jestem dużo na minusie .Ale nie koncze walki ja ją dopiero zaczynam.
Duzo sie ucze czytajac to forum i baze wiedzy WD napisaną bardzo przystepnie.
Gospodarz tego forum kiedys napisał,że nie lubi jak się gada o niczym, więc szanuje to i nie zabieram głosu jeśli nie mam nic ciekawego do powiedzenia na temat...,

pozdrowienia dla wszystkich mniej i bardziej obeznanych z tematem.
Uwielbiam was wszystkich

o jak na tej kozetce robi sie ciasno,hehe

Dzieki watchdog za wsparcie .Lubie tu u Ciebie<Was>bywac ,moze sie czegos naucze .

Artur ;jak chcesz pograc to proponuje bre,niezle wachania;237/274

Artur !
Swiete slowa rodzina jest najwazniejsza !

Dla pocieszenia ja tez wtopilam kase <ktos ja musi dawac .hehe aby inny mogl brac>
Mial to byc sposob na zarobek w domu ,bo do pracy chodzic nie moge odkad zachorowalam
.Ale paradoksalnie zycie zaczelam traktowac dopiero od tego momentu jak zabawe.

I zadnych strat juz sie nie boje...Bo zycie to jest wartosc...!!!

Nie lubie sesji gdy nie mam kasy ....
Totalna wtopa na bre...brrr ale co tam nauka kosztuje .

Ps.Maz nie wie ile juz udalo mi sie utopic kasy przez tydzien...

witam wszystkich 1
Na gieldzie jestem od 3 miesiecy.Na forum i na tym portalu tez nowicjusz. Zastanawiam sie dlaczego tu tak mało wpisow ?,Czyzby nikt nie chciał pomoc innym i stac sie lepszym??angel4
Watchdog uwielbiam czytac twoje analizy choc nic z nich nie rozumiem confused5
Mam nadzieje ze jak przebrne przez jakas literature to moze tez sie osmiele.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 lutego 2013 06:08:44
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,257 sek.

mnpbwbfb
luzsykvr
vwldzyxe
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ucttnvtp
rbqqsphy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat