PARTNER SERWISU
vukrtils
sluzbowa_nokia

sluzbowa_nokia

Ostatnie 10 wpisów
Cytat:
- W 2010 roku byliśmy numerem 7 w Europie z udziałem w rynku na poziomie 3,5%, w 2014 roku byliśmy już numerem 4 z udziałem 6%, a w 2018 roku zamierzamy być już numerem jeden z 7,5% udziału w rynku. Cały czas jesteśmy jednocześnie liderem pod względem rentowności – powiedział zebranym Szymon Adamczyk, Prezes Zarządu Alumetal SA.

rozmowa z Prezesem podczas konferencji wynikowej:

Rozmowa z Prezesem Zarządu Kredyt Inkaso SA Pawłem Szewczykiem

Rozmowa z Prezesem Zarządu Alumetal SA Szymonem Adamczykiem

Zapraszamy do obejrzenia rozmowy z Szymonem Adamczykiem, Prezesem Zarządu Alumetal SA – spółki notowanej na rynku głównym GPW od lipca 2014 r. Szef jednego z największych producentów aluminiowych stopów odlewniczych w Europie Centralnej odpowiada na pytania dotyczące ewentualnego wpływu zawirowań walutowych i sytuacji na Wschodzie na wyniki spółki, nakreśla możliwości wzrostu w 2015 roku dzięki rosnącemu rynkowi motoryzacyjnemu oraz ujawnia, na jakim etapie realizacji znajduje się obecnie nowy zakład spółki, zlokalizowany na Węgrzech. Ma on rozpocząć produkcję już w II połowie przyszłego roku.

Kerdos sprzedał obligacje

Cytat:
- Zadeklarowałem zainwestowanie w Grupę Kerdos w najbliższym czasie około 30 mln zł i proces ten właśnie się rozpoczął. Obejmowałem w przeszłości akcje, udzielałem pożyczek, obecnie uwiarygadniam własnym kapitałem emisję obligacji. Planuję również dokapitalizować spółki grupy kapitałowej, aby umożliwić im szybszy rozwój – komentuje, cytowany w komunikacie, Kliniewski.

artykuł w Parkiecie:
www.parkiet.com/artykul/7,1402...

no i fabryka sprzedana...

gpwinfostrefa.pl/espi/pl/repor...

zaskakująco dobre wyniki
poprawia się cashflow operacyjny
widać że inwestycje przynoszą efekt

wyniki spółki na spodziewanym poziomie

gpwinfostrefa.pl/espi/pl/repor...

trzeba pamiętać że ostatnie kontrakty znajdą odbicie najwcześniej w wynikach 4Q

powyżej masz rekomendacje PKO BP
ostatnio też Trigon coś pisał

spokojnie, sprawy się toczą. w Białymstoku do przetargu wpłynęła tylko jedna oferta więc można domniemywać że to Voxel. Poza tym badania muszą ruszyć od listopada, taki jest warunek zawarty w przetargu. Tak więc na dniach można się spodziewać ostatecznych decyzji.

Rekomendacja PKO BP jest na stronie Apatora
www.apator.com/pl/relacje-inwe...

Pisali o tym, zarząd się chwalił, że tylko oni mają takie urządzenie w regionie
np. tu:

supernowosci24.pl/diagnozuje-b...

Cytat:
- W ciągu dwóch tygodni zgłosiło się do nas ze skierowaniami 89 chorych, z których 52 spełniało kryteria wyznaczone przez NFZ i zakwalifikowało się do badań. Wszyscy to chorzy onkologicznie. Najwięcej (24 proc.) z rakiem płuc i oskrzela, z nowotworem macicy (12 proc.), reszta z chorobą nowotworową innych części ciała – mówi Katarzyna Pluta, dyrektor ds. medycznych firmy Voxel, która uruchomiła pracownię w brzozowskim szpitalu.

Kod:
mod: dodawaj cytaty do linków

Nareszcie dawno oczekiwane kontrakty z NFZ dla pracowni PET. Głównie w białostockiem i podkarpackiem to ważna sprawa bo to jedyna możliwość wykonania takich badań w regionie. Dodatkowo ustawy znoszące limity dla tych badań to dobra wiadomość dla pacjentów ale i szansa na spore dochody dla spółki.

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.d...

zaskakująco wysoko stoi od pewnego czasu
ktoś coś wie?

wyniki rekordowe
o planach mówi finansowy
gpwmedia.pl/wiadomosci/13310/a...

Relacja video z konferencji prasowej 10.09
www.apator.com/pl/relacje-inwe...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 4 kwietnia 2015 17:22:19
Liczba wpisów: 28
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,254 sek.

ziprqckv
ogaxdrkr
ikcxcakf
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
seyzdzpa
lomznqra
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat