W moim przypadku zgadza się i niech już tak zostanie:)
|
|
widzę rgr, pójdzie w dół?
|
|
rect: 52,00 zł
strzelam
|
|
rect - OPT
dostrzegam perspektywy bez aberracji w krótkim terminie
|
|
Popróbowałem tak i siak, i mnie lepiej wychodzi inwestowanie w słabość.
|
|
nocnygracz napisał(a):bartekm napisał(a):dziękuję za odpowiedź
czyli może to świadczyć o potencjalnym zainteresowaniu ze strony wystawiającego prawda?
Może. Ale te ruchy może też robić ktoś, kto wcale nie chce kupić, a może nawet chce sprzedać i sprawdza podaż od innych? Kiedy wszyscy blefują, często nic z tego nie wynika, poza chwilową emocją-zaciekawieniem.
|
|
Pograsz trochę i zrozumiesz, że na giełdzie wyjść na zero trudno.
|
|
Temat:
AMBRA
rp74 napisał(a):Na Twój rachunek wpływa kwota już pomniejszona o podatek, tak więc nie musisz nic robić. Dzięki
|
|
Temat:
AMBRA
Jak dywidendę rozlicza się z US?
|
|
Alior ładny i przejrzysty, wykresy, informacje. Wygoda. I nic nie kosztuje. Zakładasz w pięć minut albo krócej i od razu grasz. Pieniądze na O/N procentują. Polecam, sam używam:)
|
|
Temat:
ZREMB
misiolek33 napisał(a): KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO...
Krótko i węzłowato - bez nadmiernego wklejania. Szkoda oczu i tak już wypalonych obserwowaniem ruchów w tabelach notowań. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
|
|
Temat:
CIGAMES
koszyk napisał(a):Tak! Giełda i wszelkiej maści rynki to szulernie. Bez najmniejszych wątpliwości! Ale nie ma obowiązku brać w tym udziału. Na szczęście. Traktować jak zabawę, nie angażować się zanadto - i wtedy przyjemniej się żyje:)
|
|
Temat:
AMBRA
Ambra zasnęła na dobre, kto lub co jest w stanie ją obudzić?... "Mała" płynność zamieniła się w "malutką". Jeszcze trochę, a aktywność inwestorów na tej spółce będzie równa zeru.
|
|
Temat:
MWTRADE
No i mamy "ładną" formację RGR. Ciekawe jak nisko jeszcze spadnie, no i kiedy się podniesie oczywiście:)
|
|
v3nom napisał(a): Zdradź tajniki badania meandrów sentymentu, albo chociaż naprowadź na jakieś materiały, bo nie do końca jestem pewien czy właściwie to rozumiem.
To proste: jeśli welon Panny Młodej (spółki) pęta nogi Pana Młodego (Bollingera) - kupuję, kiedy dusi jego szyję - sprzedaję. Taka opera mydlana za trzy grosze.
|
|
tadekmazur napisał(a):
AT wszyscy znają i działa coraz słabiej.
Dokładnie. Więcej przydatnych informacji zwraca badanie meandrów sentymentu.
|
|
Temat:
AMBRA
Będzie dywidenda - powinno podskoczyć.
|
|
AMB
|
|
Sprawdzam cykl wahań spółki w ostatnich tygodniach i działam per analogia. W większości przypadków się sprawdza, jeśli - oczywiście - rynkiem coś/ktoś nie miotnie.
|
|
Wystarczyłoby 6 godzin: 12.00 - 18.00.
|
|
rect - SKT
nomen omen - drożdże powinny urosnąć
|
|
Temat:
Cukinia
Abner1984 napisał(a):To czosnek na niedzwiedzie też działa? Swoją drogą gdzieś słyszałem że w wypadku ataku niedzwiedzia należy leżeć niruchomo i udawać trupa... Nie "udawać trupa" tylko "pachnieć jak trup" - nietrudne do wykonania w tej sytuacji.
|
|
Moje hasło brzmi: "Nie chcij za dużo". I coraz lepiej na tym wychodzę.
|
|
Temat:
BOSSA.pl
Modyfikacje zleceń w Aliorze działają bez zarzutu i... bez prowizji.
|
|
Temat:
BORYSZEW
szkieletor11111 napisał(a):jak w moim przypadku wyglada srednia cena zakupu dla tych akcji kupionych w 2006 roku. kolega w posscie na poprzedniej stronie pisal cos o sredniej cenie zakupu, ktora byla inna dla skarbowki i inna dla portfela mego. pozdrawiam. "w posscie" zmień na "w poście" i będzie OK.
|
|