PARTNER SERWISU
xkzyjoya
rect

rect

Ostatnie 10 wpisów
W moim przypadku zgadza się i niech już tak zostanie:)

widzę rgr, pójdzie w dół?

rect: 52,00 zł

strzelam

rect - OPT

dostrzegam perspektywy bez aberracji w krótkim terminie

Popróbowałem tak i siak, i mnie lepiej wychodzi inwestowanie w słabość.

nocnygracz napisał(a):
bartekm napisał(a):
dziękuję za odpowiedź

czyli może to świadczyć o potencjalnym zainteresowaniu ze strony wystawiającego prawda?

Może.
Ale te ruchy może też robić ktoś, kto wcale nie chce kupić, a może nawet chce sprzedać i sprawdza podaż od innych?

Kiedy wszyscy blefują, często nic z tego nie wynika, poza chwilową emocją-zaciekawieniem.

Pograsz trochę i zrozumiesz, że na giełdzie wyjść na zero trudno.

rp74 napisał(a):
Na Twój rachunek wpływa kwota już pomniejszona o podatek, tak więc nie musisz nic robić.

Dzięki Angel

Jak dywidendę rozlicza się z US?

Alior ładny i przejrzysty, wykresy, informacje. Wygoda. I nic nie kosztuje. Zakładasz w pięć minut albo krócej i od razu grasz. Pieniądze na O/N procentują. Polecam, sam używam:)

misiolek33 napisał(a):

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO...

Krótko i węzłowato - bez nadmiernego wklejania. Szkoda oczu i tak już wypalonych obserwowaniem ruchów w tabelach notowań. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

koszyk napisał(a):
Tak! Giełda i wszelkiej maści rynki to szulernie. Bez najmniejszych wątpliwości! Angel
Ale nie ma obowiązku brać w tym udziału. Na szczęście.Angel

Traktować jak zabawę, nie angażować się zanadto - i wtedy przyjemniej się żyje:)

Ambra zasnęła na dobre, kto lub co jest w stanie ją obudzić?... "Mała" płynność zamieniła się w "malutką". Jeszcze trochę, a aktywność inwestorów na tej spółce będzie równa zeru.

No i mamy "ładną" formację RGR. Ciekawe jak nisko jeszcze spadnie, no i kiedy się podniesie oczywiście:)

v3nom napisał(a):

Zdradź tajniki badania meandrów sentymentu, albo chociaż naprowadź na jakieś materiały, bo nie do końca jestem pewien czy właściwie to rozumiem.

To proste: jeśli welon Panny Młodej (spółki) pęta nogi Pana Młodego (Bollingera) - kupuję, kiedy dusi jego szyję - sprzedaję. Taka opera mydlana za trzy grosze.

tadekmazur napisał(a):

AT wszyscy znają i działa coraz słabiej.

Dokładnie. Więcej przydatnych informacji zwraca badanie meandrów sentymentu.

Będzie dywidenda - powinno podskoczyć.

AMB

Sprawdzam cykl wahań spółki w ostatnich tygodniach i działam per analogia. W większości przypadków się sprawdza, jeśli - oczywiście - rynkiem coś/ktoś nie miotnie.

Wystarczyłoby 6 godzin: 12.00 - 18.00.

rect - SKT

nomen omen - drożdże powinny urosnąć

Abner1984 napisał(a):
To czosnek na niedzwiedzie też działa?
Swoją drogą gdzieś słyszałem że w wypadku ataku niedzwiedzia należy leżeć niruchomo i udawać trupa...

Nie "udawać trupa" tylko "pachnieć jak trup" - nietrudne do wykonania w tej sytuacji.Liar

Moje hasło brzmi: "Nie chcij za dużo". I coraz lepiej na tym wychodzę.

Modyfikacje zleceń w Aliorze działają bez zarzutu i... bez prowizji.

szkieletor11111 napisał(a):
jak w moim przypadku wyglada srednia cena zakupu dla tych akcji kupionych w 2006 roku. kolega w posscie na poprzedniej stronie pisal cos o sredniej cenie zakupu, ktora byla inna dla skarbowki i inna dla portfela mego. pozdrawiam.

"w posscie" zmień na "w poście" i będzie OK.

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 2 listopada 2010 08:54:09
Liczba wpisów: 31
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,279 sek.

abqbwvin
appauxde
wbnvsigx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bjxkossx
xihopnzt
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat