Formacja harami spadkowego składa się z dwóch świec: 1. pierwsza świeca ma wysoki biały korpus 2. druga świeca jest czarna, niska i tworzy się w obrębie korpusu pierwszej świecy, co przedstawia powyższy rysunek. Dopuszczalna jest możliwość że dna lub szczyty tych dwóch świec są sobie równe pod warunkiem, że zależność ta nie występuje jednocześnie tzn. że jeśli szczyty świec są takie same, to dna już nie mogą być identyczne i na odwrót. 3. Formacja ta zdecydowanie wymaga potwierdzenia. Za potwierdzenie można uznać niższy poziom zamknięcia na kolejnej po formacji sesji.
|
|
Hossa :] Po takim debiucie nie ma innej opcji jak jeszczę parę miechów wzrostów, kasą ludzi z ulicy : ]
|
|
Za bardzo podchodzisz do tego racjonalnie. Dopóki obowiązuję trend w górę, przyczyny tego oraz czy jest to mądre mnie nie interesują  Siedzę na KGHM od poniżej 30zl, do obecnej chwili jedynie w lipcu tego roku było blisko bym wyszedł, zacząłem się nawet skracać... na szzczęśie zdecydowali się jechać w górę nim zdążyłem sprzedać wszystko. Gdyby świat się walił a KGHM jechał w górę, to również bym go trzymał  Dobrze jednak, że są osoby które doszukują się problemów, dzięki temu jest paliwo na dalszą jazdę
|
|
Proszek - CIE 4 RHD 6 Testuję swoją taktykę
|
|