Temat:
DEBICA
ja tez weszlem w spolke przy 64 zl, mysle ze nie powinno leciec juz w dol no ale nie bawemmoze byc korekta na gieldziewiec troszke moze nam spac, ale ogolnie trzymam na dluzdza mete
|
|
Temat:
PGNIG
co sie dzieje ze kurs tak leci w dol ?
|
|
Temat:
ERGIS
czemu tak dzis kurs polecial na leb
|
|
Temat:
PGNIG
no wiem pasowalo by przynajmniej za 700 zl dokupywac, i chyba tak zrobie :)
|
|
Temat:
PGNIG
Witam, postanowilem czesc zarobionych pieniedzy odkladac moze nie sa to duze sumy ale planuje odkladac 200 do 500 zl miesiecznie, wybralem jedna spolke do tego celu wlasnie pgnig, czy myslicie ze bedzie to dobra spolka do gromadzenia kapitalu
|
|
glownie chodzi mi o wskazniki makroekonomiczne takie jak pmi,ism, czy tam jest taka opcja bo nie widze wlasnie znalazlem jeszcze cos takiego tylko nie moge dojsc ladu ile to kosztuje thomsonreuters.com/products_se...
|
|
szukam wykresow gdzie moglbym zamiescin np wykres wig 20 i na ten sam wykres naniesc wskaznik przykladowo PMI, tak jak to jest na stronie bankiera z tym ze tam jest lipa bo nie da sie nanosic na siebie wykresow :( www.bankier.pl/inwestowanie/na...
|
|
prosze mi doradzic jak w fibotraderze u gory jest zlolty i niebieski folder, w zoltym dodalem sobie nowy folder ale jak go usunac teraz wie ktos moze ?
|
|
dzieki za odpowiedzi, czyli omijam money.pl
|
|
|
|
Temat:
ALMA
nie znam sie na kawach ale wiem ze bym kasy w ta firme nie wsadzil, napewo nie teraz, ale ja sie nie znam :)
|
|
Temat:
ALMA
Witam, kiedys pracowalem w tej firmie bylo to kilka lat temu, i powiem tak ze sklep wielkosciowo podobny do carrefour, a ludzi znikoma ilosc, zaopatrzenie np: kawa z jamajki kilogram 600zl bodajze, sklep powiedzialbym raczej nie dla rencistow,emerytow itp itd, zakupow tam nie robia ludzie o zarobkach do 1000zl, co nie oznacza ze ich tam nie ma, Wedlug mnie jako laika nie warto kupowac narazie akcji tej firmy, poczekac kupic po jakies 15-17 zl a jestem pewien ze przynajmniej do takie ceny akcje spadna, pozdrawiam
|
|