PARTNER SERWISU
bbkowhhp
france25

france25

Ostatnie 10 wpisów
ja tez weszlem w spolke przy 64 zl, mysle ze nie powinno leciec juz w dol no ale nie bawemmoze byc korekta na gieldziewiec troszke moze nam spac, ale ogolnie trzymam na dluzdza mete

co sie dzieje ze kurs tak leci w dol ?

czemu tak dzis kurs polecial na leb

no wiem pasowalo by przynajmniej za 700 zl dokupywac, i chyba tak zrobie :)

Witam, postanowilem czesc zarobionych pieniedzy odkladac moze nie sa to duze sumy ale planuje odkladac 200 do 500 zl miesiecznie, wybralem jedna spolke do tego celu wlasnie pgnig, czy myslicie ze bedzie to dobra spolka do gromadzenia kapitalu

glownie chodzi mi o wskazniki makroekonomiczne takie jak pmi,ism, czy tam jest taka opcja bo nie widze wlasnie
znalazlem jeszcze cos takiego tylko nie moge dojsc ladu ile to kosztuje
thomsonreuters.com/products_se...

szukam wykresow gdzie moglbym zamiescin np wykres wig 20 i na ten sam wykres naniesc wskaznik przykladowo PMI, tak jak to jest na stronie bankiera z tym ze tam jest lipa bo nie da sie nanosic na siebie wykresow :(

www.bankier.pl/inwestowanie/na...

prosze mi doradzic jak w fibotraderze u gory jest zlolty i niebieski folder, w zoltym dodalem sobie nowy folder ale jak go usunac teraz wie ktos moze ?

dzieki za odpowiedzi, czyli omijam money.pl

moze mi ktos wyjasni dlaczego na tej stronie sa inne dane ROA/ROE www.money.pl/gielda/spolki_gpw...
www.stockwatch.pl/gpw/interfer...

nie znam sie na kawach ale wiem ze bym kasy w ta firme nie wsadzil, napewo nie teraz, ale ja sie nie znam :)

Witam, kiedys pracowalem w tej firmie bylo to kilka lat temu, i powiem tak ze sklep wielkosciowo podobny do carrefour, a ludzi znikoma ilosc, zaopatrzenie np: kawa z jamajki kilogram 600zl bodajze, sklep powiedzialbym raczej nie dla rencistow,emerytow itp itd, zakupow tam nie robia ludzie o zarobkach do 1000zl, co nie oznacza ze ich tam nie ma, Wedlug mnie jako laika nie warto kupowac narazie akcji tej firmy, poczekac kupic po jakies 15-17 zl a jestem pewien ze przynajmniej do takie ceny akcje spadna, pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 7 stycznia 2018 18:58:08
Liczba wpisów: 13
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,233 sek.

loiaqrmk
pkxmxbks
ceudwhvq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cefzrzeh
ibwbfjgx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat