Witam. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania dotyczące zarówno spółki iWave Group jak i samej subskrypcji akcji, która trwa do dnia 30 kwietnia 2012 roku.
Jeżeli chodzi o odpowiedź na powyższego posta - brak przekonania do celów inwestycyjnych - nie do końca rozumiem z czego wynika wątpliwość, że cele nie są adekwatne względem wyników finansowych i kwoty jaką chcielibyśmy pozyskać ? Bardzo proszę o doprecyzowanie co budzi wątpliwości :) ? Zaznaczył Pan, że mamy od 3 lat dobre wyniki finansowe, jesteśmy przekonani, że realizacja celów emisyjnych pozwoli nam przedstawić znacznie lepsze wyniki w krótkim okresie. Szczególne nadzieje wiążemy z objęciem nowych udziałów, które będą stanowić co najmniej 55% udziałów w spółce produkcyjnej Wireless Instruments, która z pomocą dotacji wprowadza właśnie wspólnie z nami produkty na rynek (
http://www.wireless-instruments.com ). Trudno mi się odnieść do Pana tezy gdyż nie wiem czy uważa Pan, że na realizację celów chcemy według Pana za mało czy za dużo środków :). Myślę, że lektura dokumentu ofertowego, który wciąż jest jeszcze dostępny rozwiałaby wątpliwości.
Chętnym na email mogę podesłać teaser spółki wraz z informacjami jak uzyskać dokument ofertowy (140 stron do poduszki :) )
Michał Gorząd