szooler napisał(a):Te akcje są skazane...na wzrosty.Z tej prostej przyczyny,że właśnie kupiłem na spadkach.:blackeye:
Horyzont inwestycji góra 2 tygodnie.
O ile zgadzam się z pierwszą częścią zdania

, to z ostatnim członem nie teges

. Otóż wygrzebałem taką historyjkę:
Beefsan przygotował sobie ziemię :
www.galeria.sanfot.com/display...pod dość fajną inwestycje :
www.skyscrapercity.com/showthr...i patrzy przyszłościowo na to zbierając powoli klientów:
www.portalspozywczy.pl/handel/...Kompleks, który powstaje jest pierwszym i jak do tej pory jedynym konsumenckim molochem, który powstaje w Przemyślu.
Beefsan już jakiś czas temu oprócz mięcha zaczął bawić się także w sprzedaż ogólno rozumianej spożywki. Jedni twierdzą,
jest to wypadkowa ich problemów finansowych (i nie sposób się z tym zgodzić jak się patrzy na raporty), ale z drugiej strony
jest to etap przygotowań do Galerii Sanowa w myśl, że łapanie dobrego towaru, dobrych kontrahentów nie trwa kilka tygodni tylko lata:-" . I jeżeli doprowadzą inwestycję do końca to na pewno na tym nie stracą:-$ .
I tak sobie myślę, że przygotówka ziemi i kolejne etapy były jakąś myślą na nowy biznes skrzętnie realizowaną i rozciągniętą na lata. Chyba nikomu z firmy nie zależałoby na kursie, ponieważ ONI wiedzą

o przyszłości firmy lepiej niż reszta(znowu włączyła mi się teoria spisku). Czekam na info kto kupił ponieważ ostatnio przewaliło się bagatela ponad 10% akcji .:-"
Jeżeli jest to gra przypadku i poczynaniami Beefsanu kierują wypadki losowe i wolny rynek np burzymy bo mamy kase z emisji i budujemy nowy biurowiec, oooo:blah5: przyszli Panowie z PANowy chcą tam budować coś tam wchodzimy w to co?:^o
I jeżeli ostatnie wzrosty są tylko i wyłącznie sprawką spekuły (za co im dziękuję i pięknie się kłaniam:binky: ) to nie wróżę kursowi Beefsanu sukcesów a ostatnie spadki się pogłębią. A potem będziemy się bawić na szybkich i krótkich wzrostach i albo zarobimy albo nie.
Ale Qrcze może już nie być taniej:^o