MarcinLasza napisał(a):Nie wiem czy to takie fajne... Mam konto premium czy abonament i nie mogę pobrać tego prostego badziewia. Straciłem 10 minut na przeszukiwaniu stron i znajdowaniu kolejnych nieaktywnych linków do pobrania... Żenada!!
MarcinLasza napisał(a):Oferowany skrypt w excelu oczywiście badziewny...
Prowadzić go można jedynie chyba do szpanu, aby pokazać znajomym jakie się to ma obroty...
Badziew, badziew i jeszcze raz badziew!!!
Ja znalazłem po 13 s. - wystarczyło cofnąć się jedną stronę do tyłu.
Udostępniony skrypt nie jest autorstwa pracowników StockWatcha i nie odpowiadamy za jego poprawność, wygląd itd. To praca jednego z naszych użytkowników, a z komentarzy innych można wnioskować, że zdania są raczej odmienne od Twojego. W dodatku zakrycie tego arkusza paywallem to także jego decyzja:
kijekjjk napisał(a):gramer napisał(a):wyglada fajnie...uwazam ze plik powinien byc dla wszystkich, nie tylko dla abonamentowcow...wtedy moglby sie rozwijac.
hm..no jak widać, ja uważam inaczej;)
MarcinLasza napisał(a):
Abonament to kosmiczna cena jak na oferowany kicz na tym portalu. Strony ładują się jak muły bagienne i powiem szczerze, że bałbym się inwestować na giełdzie przy współpracy z tym portalem. Mam jeden ulubiony i ten się do niego nie umywa. Nie będę podawał jak się nazywa bo nie o to chodzi. Wybieranie swojego ulubionego to nauka inwestowania, tego nie da się przejść na skróty...
Kicz? To w zasadzie właściwe określenie. Nie zajmujemy się sztuką, tylko finansami. Ważniejsza dla nas merytoryka niż estetyka. Inwestujemy w treści, a nie w stornę. Niestety, nie będziemy się przebierać i wrzucać filmów na YT, tylko dlatego, że to jest w tej chwili modne. Mamy także świadomość, że portal istnieje od ca 10 lat i nie wpisuje się bieżące trendy tworzenia stron. Jeśli masz do nas zarzuty od strony merytorycznej to jestem otwarty na dyskusję.
Cytat:Nie kupujcie abonamentu!!! Możecie lepiej zainwestować swoje pieniądze!
Jeśli jesteś niezadowolony z jakości oferowanych przez nas usług, to myślę, że nie będzie problemu i możemy zwrócić Ci Twoje pieniądze. W tej sprawie proszę o pw i krótki opis co z oferowanych usług nie spełniło oczekiwań.