1. Nocnygracz
Byczy ze mnie jest prognosta: Oto hossa, misiów chłosta... - bez kontekstu
2. Ludwik Sobolewski
Wydłużenie sesji poprawi konkurencyjną pozycję naszego rynku- tłumacząc, dlaczego GPW zmusza maklerów do pracy po godzinach
3. Przemysław Sztuczkowski
Wszystko jest na sprzedaż, natomiast zawsze pozostaje kwestia odpowiedniej ceny- w odpowiedzi na pytanie, czy Cognor sprzeda majątek Mittalowi
4. Aleksander Grad
Cieszę się, że nasi obywatele są coraz lepiej wyrobieni biznesowo. Oni wiedzą, że nie opłaca się sprzedawać akcji w pierwszym dniu notowań- po debiucie Tauronu
5. Piotr Tymochowicz
Sprzedajemy marzenia o nieśmiertelności, ale w odróżnieniu od Kościoła katolickiego nie obiecujemy zaświatów, tylko technologię- tłumacząc model biznesowy Infinity SA
6. Arkadiusz Kuich
Dobrze się spina biznesowo- w odpowiedzi na pytanie internauty, jak się spina biznesowo projekt superauta
7. Leszek Balcerowicz
Zawsze traktowałem jako komplement słowa Lecha Wałęsy, że nasz program prywatyzacji jest bandycki. Czuć było w tym uznanie - odbierając nagrodę Diamenty Wolności przyznaną przez Stowarzyszenie Przedsiębiorców i Kupców Świdnickich
8. Tomasz Haligowski
Stosunkowo niski poziom przychodów zanotowany przez spółkę w II kwartale był także efektem zdarzeń nadzwyczajnych, jakimi była powódź i żałoba narodowa- tłumacząc słabe wyniki Ibiza Ice Cafe
9. Mariusz Patrowicz
No niestety tak to się dzieje, także, ja byłem odcięty od internetu w pewnym momencie przez kilka, kilka dni w ogóle nic nie było- pytany czy to on stoi za wzrostami spółki Maksimus