0 Dołączył: 2010-01-11 Wpisów: 134
Wysłane:
3 grudnia 2011 10:17:08
Emocje po losowaniu grup na Euro już opadają, Polska trafiła na grupę marzeń - lepiej trafić się nie dało, a mnie interesuje jak inwestorzy postrzegają szanse na wyjście z grupy naszej reprezentacji:)? Zapraszam do wzięcia udziału a w ankiecie, która trwa do końca maja 2012 r. oraz do dyskusji kto waszym zdaniem ma największe szanse na wyjście zarówno z naszej jak i innych grup.
Zaczynając ode mnie, sądzę, że Polska zajmie drugie miejsce, a grupę wygrają Rosjanie. Rosja w ciągu ostatnich lat zbudowała naprawdę solidną drużynę i to ona według mnie wygra grupę A. Zawiodą Czesi, bo Polska musi zająć drugie miejsce:)
Najciekawsza sytuacja w grupie B: Holandia, Dania, Niemcy i Portugalia - każdy mecz z tej grupy będzie prawdziwą ucztą dla fanów piłki nożnej. Szkoda, że zagrają na Ukrainie, a nie w Polsce.
|
13 Dołączył: 2010-11-09 Wpisów: 1 033
Wysłane:
3 grudnia 2011 19:44:14
Postawiłem na ostatnie miejsce. Z podejściem, że grupa marzeń to najsłabsza grupa nie można nic wielkiego osiągnąć..
|
141 Dołączył: 2011-03-26 Wpisów: 4 899
Wysłane:
4 grudnia 2011 23:18:46
jakby wierzył w teorie spiskowe to bym pomyślał że wlaściwe kule były ciepłe i dlatego tak posżło.... jak ta grupa nie pomoże wyjść to juz będzie dramat
Brak kary w przeszłości rozzuchwala na przyszłość..
teraz również na twitter.com
|