No tylko po co tak ryzykowac zeby zarobic 20% jak mozna kupic normalna 'zdrowa' spolke i teraz zarobic nawet i ponad 20%. Teraz w tych 6 miesiacach wzrostowych to zaden wyczyn. Wiec po co sie ladowac teraz w bankruty jak wszystko naokolo rosnie jak szalone. Rozumiem jak nie ma w co inwestowac to mozna sie pokusic na bankruta ale tak to po co? Duze ryzyko wg mnie bez sensu
|
|
czyli np wladowalem 10 tys w te lapy i jest bankrut spolke wycofuja z gieldy. ja akcji nie sprzedalem wczesniej to trace cala kase te 10 tys, tak?
|
|
no tak ale lap juz chyba nikt nic nie uratuje bo nie maja zadnych kontraktow ludzie sa zwolnieni itd. Wiec kto kupuje takie akcje? Bo chyba nikt normalny
i co w stytuacji jak mam takie akcje i nikt nie chce ich kupic a spolka bankrutuje? Wtedy trace cala kase?
|
|
WItam
Chodzmi mi o Łapy. Zbankrutowaly kurs spadl dzisiaj o 30 ponad % i teraz mam pytanie kto kupuje takie akcje od ludzi ktorzy sprzedaja? Po co komus takie akcje bankruta? czy ktos to musi odkupic? Co jesli nikt nie bedzie chcial takich akcji a spolka zbankrutuje? Co sie dzieje z tymi akcjami i kasa na nie wydana?
|
|