jojnbozd
Advertisement
PARTNER SERWISU
gsvyzdsd
WatchMan

WatchMan

Ostatnie 10 wpisów
Właśnie Panowie, może Wy mi powiecie jak KI ma zamiar sponsorować działania KOV w Nigerii bez nowej emisji???

Scenariusz z przejęciem tej spółki był do przewidzenia. Należy pamiętać, że spółka BRS podając konkretną datę zakończenia negocjacji wiąże sobie ręce i stawia się w nieco gorszej sytuacji negocjacyjnej. Właśnie dla tego można było się spodziewać, że negocjacje się przeciągną. Ymos wie, że na Borku ciąży obowiązek informacyjny i jest to poniekąd informacja cenotwórcza, zawsze mogli liczyć na troszkę więcej grając na czas. Z drugiej strony to tylko przypuszczenia niepoparte konkretnymi informacjami ale logika podpowiada, że taki scenariusz mógł się rozegrać...

Wiktor, życzę Tobie, Sobie i wszystkim akcjonariuszom żeby właśnie tak było...:)

Też mam nadzieje, że coś wreszcie się ruszy na północ. Niestety jeśli włączymy wstęgi Bollingera i SMA widać, że nadal kurs znajduje się w dolnym przedziale kanału, co niestety nie napawa optymizmem. Mam nadzieje, że opór na 0,60 będzie wystarczający żeby dać impet do wzrostów.

Właśnie o to mi chodzi Arwena, z tego co wyczytałem sam fakt przekwalifikowania złoża pociąga za sobą spore koszty i czy aby na pewno spółka chce sobie na koniec roku je zwiekszyć... Teoretycznie informacja pozytywna bo to ogromny krok naprzód, tylko czy aż tak pozytywna, żeby dała solidne podstawy do wzrostów. Ciężko jednoznacznie w obecnej sytuacji stwierdzić sam przyznasz...

Zależy o jakim czasie inwestowania myślał Dr przy okazji swojej wypowiedzi. Z drugiej strony dzisiejsza świeczka świadczy o niezdecydowaniu rynku. Mam nadzieje, że info pozytywnie nastroi inwestorów i kurs powoli zacznie piąć się na północ. Z drugiej strony przeogromny wpływ na rynek ma zamieszanie w Europie... dożyjemy, zobaczymy...

Czy ktoś, coś słyszał o mającym się wkrótce pojawić artykule w pb z T. Elliottem??? Bo wydawało mi się, że przez kilka sekund widziałem dziś na forum taki wpis!!!

[quote=psotnik]hum... no tak, nie licze na rope, pomyslalam tylko ze jak juz cena akcji tak bez pardonu dostala po pysku to moze jakos odbije chociaz o 2-3 zlocisze.
Przeciez kosztowaly duuuzo wiecej... Chyba ze mialaby nadstawic drugi policzek.
No nic, poobserwuje. Choc z drugiej strony u Usiakow znowu wzrosty dzisiaj.
Dobrze postaram sie zachowac cierpliwosc.

Psotnik, spójrz lepiej na wykres kilkuletni Oila to zrozumiesz, że spadki są wpisane w naturę tej spółki. A rosło by bez wątpienia gdyby nie rozwadniali co chwila akcji... niestety...

Trzeba powiedzieć sobie szczerze. Że Ci, którzy liczyli na zarobek liczyli dobrze, niestety R.K. liczy lepiej od nich... Spółka w ostatnim okresie wszelkimi możliwymi komunikatami próbowała ratować osuwający się kurs akcji. Wydała ich w krótkim czasie więcej niż kiedykolwiek, chociaż wiele z nich było w ogóle bez znaczenia. Kto wie co by było gdyby dobra koniunktura na GPW się utrzymała.... Każdy wie czym grozi zabawa na Petrolu...

Szkolenie z AT jak najbardziej, jak byś planował Wrocław na trasie na pewno się pojawię...

Osobiście wyskoczyłem z wagonu, bo na dziś dzień inne spółki zachowują się nieco lepiej i bardziej przewidywalnie. Mam nadzieje, że kilka najbliższych sesji pokaże nam czy warto się w to bawić, czy nasza VST zaskoczy??? zobaczymy. Obserwuję i czekam...

Mam nadzieje, że się nie mylisz Jack... jutro zobaczymy co i jak

Rosnąc wiecznie nie może to fakt. Mam nadzieje, że chociaż wyniki mogą polepszyć sprawę. Zobaczymy będziemy płakać albo się cieszyć...hehe

Też jestem zdziwiony...

Czekaliśmy i wygląda na to, że się doczekaliśmy!!!

witam, coś w tym jest kolego, ale dotyczy to wielu spółek nie tylko tej jednej. Odnośnie powyższych analiz: życzę wszystkim, a sobie najbardziej żeby się spełniły.
Pamiętajmy, że za AT muszą iść wyniki i fundamenty. Co do przejęcia piszcie, jak ktoś się natnie na ciekawe info.

A można wiedzieć skąd te informacje...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 30 lipca 2020 21:29:44
Liczba wpisów: 28
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,188 sek.

gmslgfti
kdwyctbn
jwbxhqip
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vaibvvov
jfxxqygu
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat