Temat:
GREENECO
dzis anti moze byc ciekawe:)
|
|
Temat:
GANT
No tak, ale mi bardziej chodzilo nie o kupno akcji z PP, chodz nie watpie ze samo w sobie PP przyniesie jakies tam zyski. Chodzilo mi raczej o sprzedaz akcji teraz i dokupienie wiekszej ilosci przed PP za 15-staka:D Jednakze, jesli wezmie sie pod uwage PDA, ktore z tego co sie orientuje mozna nabyc nie posiadajac akcji to sprawa jest coraz bardziej skomplikowana.
|
|
Temat:
GANT
Cytat:Wolę dokupić po 15 jeśli sięgniemy takich poziomów. Wszystko zalezy od podejscia i zdrowego rozsadku, bo jednak matematycznie oplaca sie sprzedac Ganta teraz z mniejsza strata i kupic go jak bedzie po 15 zeta, co bedzie rownalo sie posiadaniu wiekszej ilosci akcji i wiekszemu zyskowi.
|
|
Temat:
GANT
Nie mowilem o korekcie na Gantie, bardziej mi chodzilo o korekte na szerokim rynku, zdaje sobie sprawe, ze Gant chodzi pod dnie, ale korekta na szerokim rynku bedzie miala na niego jakies wplyw, moze nie tak wielki jak na inne spolki. Chyba, ze Gant swoim zwyczajem bedzie szedl pod prad, bo bedac na jego pokladzie i takie rzeczy widzialem. Zycze Wam jak najlepiej, obym sie mylil.  Jednak ja wyszedlem i zobaczymy jak na tym wyjde.
|
|
Temat:
GANT
Ja takze pozbylem sie dzis Ganta ze 5% strata, myslalem, ze cos z tego bedzie, jedna widmo korekty i zle przyjecie przez rynek planowanej emisji przekonalo mnie do takiej decyzji. Jednakze nie oznacza to, ze do Ganta nie wroce, jesli tylko cena bedzie odpowiednia napewno wsiada na poklad.
|
|
Temat:
GANT
Z tego co widzę rynek poki co ocenia tą emisje negatywnie, bo raczej innego powodu spadku Ganta nie widzę.
|
|
Temat:
GANT
|
|