PARTNER SERWISU
cthwdkmh
szifon

szifon

Ostatnie 10 wpisów
dzis anti moze byc ciekawe:)

No tak, ale mi bardziej chodzilo nie o kupno akcji z PP, chodz nie watpie ze samo w sobie PP przyniesie jakies tam zyski. Chodzilo mi raczej o sprzedaz akcji teraz i dokupienie wiekszej ilosci przed PP za 15-staka:D
Jednakze, jesli wezmie sie pod uwage PDA, ktore z tego co sie orientuje mozna nabyc nie posiadajac akcji to sprawa jest coraz bardziej skomplikowana.

Cytat:
Wolę dokupić po 15 jeśli sięgniemy takich poziomów.

Wszystko zalezy od podejscia i zdrowego rozsadku, bo jednak matematycznie oplaca sie sprzedac Ganta teraz z mniejsza strata i kupic go jak bedzie po 15 zeta, co bedzie rownalo sie posiadaniu wiekszej ilosci akcji i wiekszemu zyskowi.

Nie mowilem o korekcie na Gantie, bardziej mi chodzilo o korekte na szerokim rynku, zdaje sobie sprawe, ze Gant chodzi pod dnie, ale korekta na szerokim rynku bedzie miala na niego jakies wplyw, moze nie tak wielki jak na inne spolki.

Chyba, ze Gant swoim zwyczajem bedzie szedl pod prad, bo bedac na jego pokladzie i takie rzeczy widzialem.

Zycze Wam jak najlepiej, obym sie mylil. thumbright Jednak ja wyszedlem i zobaczymy jak na tym wyjde.

Ja takze pozbylem sie dzis Ganta ze 5% strata, myslalem, ze cos z tego bedzie, jedna widmo korekty i zle przyjecie przez rynek planowanej emisji przekonalo mnie do takiej decyzji.
Jednakze nie oznacza to, ze do Ganta nie wroce, jesli tylko cena bedzie odpowiednia napewno wsiada na poklad.blah5

Z tego co widzę rynek poki co ocenia tą emisje negatywnie, bo raczej innego powodu spadku Ganta nie widzę.

PB prognozuje cene akcji 10-15 zloty(www.pb.pl/Default2.aspx?Articl...), uwazacie ze moze miec to jakis drastyczny wplyw na kurs?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 20 maja 2010 16:08:53
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,987 sek.

skkyuijr
zxmzeukq
sydwloyy
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vngyfnhl
jvvgrols
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat