Teraz ludzie pracują i kupują bądź sprzedają akcje. A wieczorami płaczą po Tauroniku Ja myślę,że będzie dobrze. Lekka osuwka na dzień dobry zafundowana przez Wuja Sama. Poczekajmy kilka sesji.
|
|
A jak sytuacja przedstawia się teraz? Ja mam HARDEX, ARMATURĘ, DGA, BIOTON kupowane w różnych okresach. Bioton jeszcze przed bessą 2007. Reszta lata 2008-2010 w różnych okresach ale raczej w bessie. Nadal wszystko trzymam ze stratą mimo tegorocznego odbicia Mimo wzrostu indeksów moje "pociechy" osuwają się.... Jeszcze mam cierpliwość ale nie wiem na jak długo mi jej starczy. Nie piszę tu o Biotonie, gdyż to chyba już żywy trup. Ogólnie jestem około 5-6 tys. w plecy. No ale podobno lepiej dostać w tyłek na samym początku.
|
|
Niestety nie czytałem raportu. Pewnie tam jest pies pogrzebany a może po prostu wielcy szykują skok na Taurona? Hmmm... Zastanawiam się czy nie sprzedać.
|
|
Czy ktoś ma jeszcze tego śmiecia? Kupiłem koło dna bessy. Wszystkie wskaźniki grubo poniżej średniej. Niedowartościowanie totalne a papier powoli ,irytująco sukcesywnie osuwa się w dół? Zna ktoś dno???
|
|
Temat:
ARMATURA
Kurs powoli ale systematycznie osuwa się w dół. Przydałoby się lekkie odbicie. Amatorgpw być może ma racje z tym dłuższym trendem bocznym. Sytuacja jak na razie nudna jak flaki z olejem chociaż spółka wygląda całkiem solidnie. A na forum cichutko...
|
|
Temat:
PEGAS
Ciekawe czy szanowna KNF raczy kiedykolwiek odpowiedzieć. Ach nasi urzędnicy. Póki mleko mleko się nie rozleje.... Jakoś to będzie.... itd... Mężczyźni produkują pieluchy a kobiety je zmieniają
|
|
Ta strona to zdecydowane odkrycie roku! Słowa uznania dla Tworcy. Takich danych, analiz ze świecą szukać.... W dodatku kompetentni i kulturalni forumowicze. Klasa sama w sobie. Unikat, perełka itd.... StockWatch to pewna przystań dla kogoś kto szuka w Internecie tajnikow skutecznego inwestowania.
|
|