Sprzedam książki cena każdej 10 zł John J. Murphy - Analiza techniczna rynków finansowych Psychologia rynków finansowych - analiza techniczna Giełda papierów wartościowych w praktyce [M. Krzywda] Elder - Zawód Inwestor Giełdowy - Wydanie 2 Cassidy Donald L. - Kiedy sprzedawać akcje Baird Allen Jan --- Rynek Opcji - Strategie Inwestycyjne i Analiza Ryzyka Kontakt ! gg:5710193 (niewidoczny) email: damiankielce@gmail.comZacznij zarabiać ! to najlepsze książki o giełdzie !
|
|
Oplaty moga byc ale bez przesady ... 60 zl za miesiac to przesada.. Utrzymanie serwisu kosztuje ale mozna go utrzymać z reklam ...
|
|
Abonament ? Tacy jestescie lakomi na kase ? Rozumiem jakies normalne ceny ale macie ceny z kosmosu.. Pamietajcie ze korzystaja z tego serwisuy tak ze mnie zamożni .. Gratuluje pomyslu i mam nadzieje ze nie naciagniecie wielu frajertów
|
|
Na stockwath możemy znaleśc tylko ostatni raport finansowy spółki ... ja potrzebuje czegos wiecej.. Znacie jakas strone na której będą podane wszystkie raporty finansowe ? od kiedy istnieje spółka?
Szukam tak że spółek które płacą regularne dywidendy ... znacie jakies miejsce gdzie moge sprawdzic kiedy spolka ostatni raz takie cos wypłaciła ?
|
|
Temat:
ARTERIA
Co sądzicie o tej spółlce niskie C/ZO i trend wzrostowy ?
|
|