Temat:
AIRWAY
Airway_Medix napisał(a):Nie do końca "zero konkretów". LoI z BICI Solutions, mimo iż nie jest jeszcze umową (spodziewamy się jej za 30-45 dni od komunikatu o LoI, prace prawników są zaawansowane) przyniósł kilka konkretów: 1) Discount Bank > skuteczna renegocjacja umowy 2) BIOVO > dofinansowanie i ponowne uruchomienie operacji w Izraelu 3) BIOVO > pozytywny wynik audyt certyfikatu ISO (już 2 tygodnie temu). Poza tym dr Oron Zachar i jego zespół obecnie pracuje nad dopięciem technologicznym transakcji na CSS czyli nad : - przygotowaniem komponentów, - transferem technologii, - zakupem form wtryskowych - przygotowaniem zespołu do wsparcia procesu obsługi sprzedaży. biznes.pap.pl/espi/pl/reports/... Szanowna Spółko, a czemuż to znowu nabraliście wody w usta? Może pora wreszcie zacząć rzetelnie komunikować się z rynkiem?
|
|
Temat:
AIRWAY
yodyod napisał(a):To dzisiejsze ESPI dopełnia obrazu... mam tylko pytanie czy Prezes AWM, przypomnę kredyt na prawie 3 mln EUR, może podpisać z prezesem ADV (dla wyjaśnienia ze sobą) któr a to przez 2 pełne miesiące wywalała akcje swojej spółki córki AWM (A jakże) , bo ma inną ciekawą spółkę na oku (oficjalna linia z ESPI) może podpisać porozumienie o przesunięcie spłaty obligacji, kiedy wie jak ON i NIE ON, że te zaskórniki to jedyne co ma teraz ADV - czy EWIDENTNIE NIE DZIAŁAŁ NA SZKODĘ SPÓŁKI AIRWAY MEDIX? Bo skoro ADV wyda tą kasę na spółkę np wydymać wszystkich sp zoo, i On jako AWM wie, że ON jako ADV to zrobi, to takiego przekrętu w świetle jupiterów GPW dawno nie widziano, ciekawe czy Prezes GPW wie jakie to spółki są notowane na jego giełdzie i co sobie robią z akcjonariuszy? Myślę że warto zrobić z tego case... Bo ON wg wyznawcow, to multimilioner, to może uważa się za bezkarnego..
Załogo stockwatch, choćby dla nauki dla innych inwestorów, może warto zaprosić tych PAŃSTWA, do wywiadu prawdy - rzeki
Pozdrawiam Podbijam! Droga załogo Stockwatch, może by zaprosić Zarząd do rozmowy?
|
|
Temat:
AIRWAY
Ta spółka i działalność (a raczej jej brak) Zarządu to kpina. Mam wrażenie, że oni śmieją się w twarz akcjonariuszom, trochę na zasadzie "nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi?".
|
|
Temat:
AIRWAY
Minęły ponad 2 tygodnie od zerwania rozmów nt. CSS. Naprawdę przez ten czas NIC NIE USTALONO? Zarząd przechodzi sam siebie.
|
|
Temat:
AIRWAY
Spółka nabrała wody w usta..
|
|
Temat:
AIRWAY
Zgodnie z oczekiwaniami (niestety) - milczenie Spółki jest bardzo wymowne, w szczególności biorąc pod uwagę masową sprzedaż akcji
|
|
Temat:
AIRWAY
Myślę, że niestety Spółka nie zaskoczy i nie będzie miała nic do dodania poza "wywalanie akcji to część umowy z BICI".
A my na tę umowę bardzo czekamy, podobnie jak na realizację kilku innych zapowiedzi i bardzo uważnie obserwujemy kurs i Spółkę.
|
|