Hej Panowie, zastanawia mnie czy spółka pozbyła się całego inwentarza krów mlecznych, raport jasno tego nie wskazuje. Ktoś ma jakieś informacje?
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź, uspokoiliście mnie. Pytam bo w mojej aplikacji tradingowej (supermakler) nie ma informacji w dywidendach, że jakaś jest. Czy na tym etapie powinno się już coś wyświetlać? To już etap by walić do obsługi biura maklerskiego? ;)
|
|
Pytanie
Chłopaki czy 30.06 był ostateczny termin by kupić akcje z dywidendą?
|
|
Panie i Panowie jestem ciekaw waszych opinii na temat nowego raportu. Jak dla mnie ich sytuacja finansowa rysuje się na mocną 3+. Jak na aktualną cenę akcji przy ich łącznej liczbie spodziewałbym się wzrostu ceny. Moderator:Prosimy o więcej szczegółów. Zgodnie z regulaminem forum, usuwane są posty zawierające cenę docelową lub przewidywany kierunek kursu, nie poparty argumentacją techniczną bądź fundamentalną,
|
|
Czynników przemawiających za hossą na WiG-Ukraine przybywa od dawna. Moderator:Usunięto treść niedotyczącą spółki Konkretnie co do Milkilandu kluczem jest drożejące przez cały I kwartał 2021 WMP. Jest to odparowane mleko w proszku, podstawa produkcji białka serwatkowego dla kulturystyki. Suche produkty przetwórstwa mlecznego to aż 50% sprzedaży spółki. Dodatkowo spółka ma dużą ekspozycję eksportową ergo nie jest zależna od popytu na biednej Ukrainie.
|
|