Temat:
CHEMOS
No i wyjaśniła się sprawa wysokości kursu po splicie. Decyzją Zarządu i Głównych Akcjonariuszy kurs po splicie ma wynosić 1,50. ;-)
|
|
Temat:
TECHMEX
irfy napisał(a):enforces napisał(a): bywa, życie. na parkiecie piszą ze takie posiedzenie oznacza kilkudniową zwłokę. wg mnie to dobre info które uspokoi wielu, w tym mnie
Albo zwłoka ma na celu danie temu komu trzeba ostatecznej szansy na wyskoczenie z waloru ze stratami wprawdzie, ale choć ciut mniejszymi. Nie chciałbym krakać, ale skoro ja mogę tak pomyśleć to inni - podobnie strachliwi jak ja też mogą (o ile jakiś strachliwy jeszcze tu w ogóle został, w co wątpię, skoro sam nawet nie wszedłem :) ) Więc jutro możemy tu mieć niezłe pandemonium Co będzie jutro..? pewnie niezłe bujanie, a potem wywiadu udzieli Prezes i powie że jest dobrej myśli.. :-) O zwłoce zdecydował Sąd, potrzebuje czasu do namysłu, pryłączam się to grupy, która twierdzi że to pozytywny znak
|
|
Temat:
TFONE
HENRY napisał(a):Cytat:mroman napisał(a): dzisiaj jest dobry moment do kupna. Akcje przebily opor na poziomie 5,5 zł a dzis do niego wrocily. Jezeli poziom 5,5 obroni sie do konca sesji a na to wyglada kurs powinien isc dalej w gore.
To się nazywa:NAGANIANIE... Pozwól,że każdy sam zdecyduje... ja NAGANIANIE rozumiem nieco inaczej, a mianowicie celowe wprowadzanie innych w bład aby samemu złozyc zlecenia w przeciwnym kierunku. Ja postepowałem zgodnie z tym co napisałem, czyli kupowałem akcje. Inna sprawa ze moja prognoza byla kompletnie do dupy ;-(, za co rynek ukrał mnie w dniu dzisiejszym. W zadnym stopniu nie ograniczam niczyjego prawa do podejmowania indywidualnych decyzji. Prosze,nie nazywaj rynkiem "grupe złodzieji",których jedynym celem obecnosci na rynku kapitałowym jest okradanie ludzi,a nie rozwój spółki.Ale cóz ,tyle lat codziennego siedzenia przed monitorem i tak sie dac ubrac...-co gorsza w spólke na której obroty sa na poziomie NC.[/quote] Jak napisał WatchDog spółka jest niedowartościowana, ma niezłe wskaźniki, rozwija się, restrukturyzuje. na wykresie wybiła się z trójkąta, utrzymała przez dwie sesje nad oporem. masa ludzi weszła licząc na znaczące zyski... nie wyszło, spadła poniżej oporu, powalczyła na kolejnym wsparciu, większość która wsiadła zaczęła uciekać - poleciało dalej. bardzo bym uważał z używaniem stwierdzeń typu "złodzieje, oszuści" jeśli się nie ma na to dowodów, a takie stwierdzenie przychodzą niektórym bardzo łatwo. Jak w takim razie określić inwestora który wskakuje w spólkę licząc na 40% w kilka dni? akcje trzymam, delikatnie zredukowane, moim zdaniem w perspektywie kilku miesięcy rokują nieźle. może ktoś bardziej świadomy mechanizmów giełdowych wyjaśni mi na czym polegało tu złodziejstwo, oszustwo, czy inne działanie niezgodne z prawem?
|
|
Temat:
VRG
czy to nie dzisiaj miał się ukazać przyspieszony raport 3Q? gdzieś jest, czy będzie o 23.59?
|
|
Temat:
VRG
cela22 napisał(a):owner napisał(a):pierwszy obrazek lewe kółko po lewej widać harami czyli spadek, sprawdziło się, środkowe kółko pokazane harami spadki, sprawdziło się, prawe kółko to jakaś gwiazda porana albo objęcie hossy też sie sprawdził. drugi obrazek zasłona ciemnej chmury, spadki sprawdziło sie Widze ze te swiece potrafia zapedzic w slepy zaulek. Ja np widze w pierwszym kolku spadek poprzedzony "objeciem bessy" a w drugim spadajaca gwiazde i spadek a pozniej objecie hossy(podobna formacja z dzisiaj) i wzrost. Ale nie ma co sie tym sugerowac ze skoro tak bylo to i tym razem bedzie tak samo. Najlepiej poczekac na potwierdzenie tym bardziej patrzac na obroty z dzisiaj - mniejsze niz w poprzedniej swiecy. Wszystko tez zalezy od szerokiego rynku, no ale skoro USA dzisiaj tak ladnie wyglada to mozna jutro spodziewac sie dalszych wzrostow. Dzisiejszy wzrost zatrzymal sie na oporze. Jak peknie to wzrost moze byc dynamiczny. czy nie przeszła przez opór na 2,18 ( chwile zresztą walcząc)? kolejny na 2,43, zasięg zależy od ogólnej sytuacji na rynkach, a właściwie jednym. A ten właśnie zapowiada kolejne podejście do 1100..
|
|
TEX, HBP, Vistula biorąc pod uwagę przecenę tych spólek, ich notowania na dzisiejszej sesji oraz to co rysują dzisiaj USA... taki zestaw dla Gości z jajami zbrojonymi kewlarem ;-)
|
|
Temat:
TECHMEX
Witam, nerwowo przeszukałem sieć pod kątem nowych info, ale nic nie znalazłem, efekt stop loss czy ktoś, coś wie??? na wszelki wypadek dokupiłem trochę..
|
|