PARTNER SERWISU
uptdfwio
pinokio_a

pinokio_a

Ostatnie 10 wpisów
Niestety nie widzę tej analizy w wątku analiz na życzenie. Da się to poprawić? Z góry dziękuję.

Niestety nie widać tej analizy dla abonentów CFR.

Witam,
to ja zgłaszam Mercator. Uzasadnie dość banalne, spółka ta stała się jednym z faworytów na ten rok przedstawioną przez DM BOŚ. Uzasadnienie, czyli możliwość wprowadzenia ceł na chińskie rękawiczki medyczne co może przyczynić się do wzrostu marży i dalej na wzrost kursu tejże.

Jeśli jest jeszcze miejsce to zgłaszam udział.

Krewa, spojrzenie na wykres tylko dla Strefy Premium?

Niestety analiza nie jest widoczna dla abonentów CFR. Mogę prosić o dostęp?

Dobry wieczór. Tak przed północą poproszę o zakup spółki GRENEVIA. To jest kontynuacja z poprzedniego roku. Przychody i wyniki finansowe spółki są coraz lepsze oraz przeprowadzana transformacja działalności w zieloną energię dają szanse na wzrosty.
Dzięki.

Zgłaszam się do konkursu. Spółkę podam do końca tygodnia.

Witam,
Wybrana przeze mnie spółka do konkursu Famur zmieniła nazwę na Grenevia. Gdzieś to umknęło, bo nie ma mnie na liście. Proszę o poprawienie:)

Dzień dobry,
Mój typ do konkursu to Famur. Spółka specjalizuje się w produkcji maszyn wykorzystywanych w górnictwie, a także dla sektora wydobycia ropy naftowej i gazu. Przy odejściu od surowców z Rosji, odbudowy górnictwa na Ukrainie (po wojnie) spółka może dobrze na tym zarobić. Do tego inwestuje w zieloną energię.

Chętnie też wezmę udział w 2023 :)

Mam nadzieję, że yanek z kor nie został zablokowany z powodu jego poglądów scratch

Moderator:
Nie banujemy za poglądy ;)

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 6 września 2025 10:36:05
Liczba wpisów: 32
[0,01% wszystkich postów / 0,02 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,131 sek.

otwuuufj
vxerzelb
utewgdul
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
hgpreuab
kjwtjshy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat