Temat:
DATAWALK
Niestety nie widzę tej analizy w wątku analiz na życzenie. Da się to poprawić? Z góry dziękuję.
|
|
Niestety nie widać tej analizy dla abonentów CFR.
|
|
Witam, to ja zgłaszam Mercator. Uzasadnie dość banalne, spółka ta stała się jednym z faworytów na ten rok przedstawioną przez DM BOŚ. Uzasadnienie, czyli możliwość wprowadzenia ceł na chińskie rękawiczki medyczne co może przyczynić się do wzrostu marży i dalej na wzrost kursu tejże.
|
|
Jeśli jest jeszcze miejsce to zgłaszam udział.
|
|
Temat:
JSW
Krewa, spojrzenie na wykres tylko dla Strefy Premium?
|
|
Temat:
JSW
Niestety analiza nie jest widoczna dla abonentów CFR. Mogę prosić o dostęp?
|
|
Dobry wieczór. Tak przed północą poproszę o zakup spółki GRENEVIA. To jest kontynuacja z poprzedniego roku. Przychody i wyniki finansowe spółki są coraz lepsze oraz przeprowadzana transformacja działalności w zieloną energię dają szanse na wzrosty. Dzięki.
|
|
Zgłaszam się do konkursu. Spółkę podam do końca tygodnia.
|
|
Witam, Wybrana przeze mnie spółka do konkursu Famur zmieniła nazwę na Grenevia. Gdzieś to umknęło, bo nie ma mnie na liście. Proszę o poprawienie:)
|
|
Dzień dobry, Mój typ do konkursu to Famur. Spółka specjalizuje się w produkcji maszyn wykorzystywanych w górnictwie, a także dla sektora wydobycia ropy naftowej i gazu. Przy odejściu od surowców z Rosji, odbudowy górnictwa na Ukrainie (po wojnie) spółka może dobrze na tym zarobić. Do tego inwestuje w zieloną energię.
|
|
Chętnie też wezmę udział w 2023 :)
|
|
Mam nadzieję, że yanek z kor nie został zablokowany z powodu jego poglądów Moderator:Nie banujemy za poglądy ;)
|
|