PARTNER SERWISU
sqtyyprr
mariuszkorpo

mariuszkorpo

Ostatnie 10 wpisów
Bank ci tyle pożyczy jak masz zdolność, jak nie chcesz z banku to ciężko ci będzie osobę prywatną przekonać do pożyczki takiej kwoty. Chyba że masz dobry biznes plan

System Trader napisał(a):
Ale sa tez takie kobiety, ktore jak juz sie wezma za inwestowanie na rynkach finansowych, to wiekszosc facetow moze co najwyzej pomarzyc o takich wynikach. Mam na mysli Linde Bradford Raschke. :-)

Kobiety i owszem są takie co są bardzo skuteczne w inwestowaniu. Ale można by chyba taką analogie zrobić jak i kobiety za kółkiem są. Ale jak ktoś ci zajedzie drogę to myślisz no kobieta...

W sumie to masz ciekawą tą strategie, powoli ale idziesz do przodu

MiHu napisał(a):
Vox napisał(a):
Cytat:
Wszystko musi być takie wielkie... A może to przygrywka do budowy elektrowni jądrowej?

A moze Orlen wejdzie w budowlankę i sfinansuje CPL? i jeszcze przekop mierzei wiślanej Boo hoo!
taki sobie model Koreański - czebole
antykorupcja.gov.pl/ak/czy-wiesz-ze/7308,Czebole-przemyslowe-kartele.html

Może nie CPL ale już ewentualnego atoma na pewno.

Najgorsze że nie wiadomo co z tego przejęcia wyjdzie a ja przed wirusem kupowałem akcje po 80 zł i chyba ugrzązłem na lata zanim cena wróci do tych poziomów.

Ja tak z ciekawości , co ty z tego masz?

Ja chętnie odsprzedam, w sumie książka nie jest bardzo zużyta ale tu przecież nie o wygląd chodzi. Za 90 zł jak by ktoś był chętny

puber napisał(a):
Chcę wejść w takie projekty - investoor.eu/dlaczego-inwestow...
To dla mnie zupełna nowość - chcę przesunąć środki z lokat, na których trzymanie kasy już po prostu nie ma większego sensu. Nie mogę znaleźć informacji o realnych zyskach w takim przypadku. Ile da się zarobić? Jakieś procenty? Wiadomo, że pewne ryzyko istnieje, ale na ile jest ono realne?

Lokaty na dzień dzisiejszy to istna porażka. Giełda przez wirusa tej sporo spadła i wtedy było kupować w sumie w dalszym ciągu jest dość tanio. Crowdfunding moim zdaniem nie do końca jest bezpieczną formą inwestowania

Ja korzystam z mbanku od wielu lat i nigdy nie miałem żadnych problemów i prowizje względne mają.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 29 marca 2022 15:42:04
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,233 sek.

kipcarzh
bycxpray
czcfqmyo
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tfpiyqpw
vxesmnhi
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat