Temat:
DINOPL
Mamy piekne podparcie na 300 PLN, ciekawe kiedy luka na dziennym na 450 PLN bedzie wypelniona :D jesi bedzie
|
|
Temat:
Bitcoin
|
|
Temat:
Bitcoin
|
|
|
|
Wielka zwalka przed nami - super zostalo to opisane w ponizszym artykule - pytanie tylko kiedy i jak zareaguje WIG czy bedzie wybijanie kolejnego nwego dna Invered Yield Curve USA
|
|
WIG20 - analiza techniczna -kurs powrocil do trojkata, jesli sie tam zdola utrzymac to bedzie to szansa na dalsze wzrosty, opuszczenie trojkata dolem i oddalanie sie nie wrozy zbyt dobrze  kliknij, aby powiększyć
|
|
|
|
|
|
Temat:
TAURONPE
|
|
|
|
Temat:
CDPROJEKT
|
|
co mówi nam złotówka, obecnie jest w neutralnym rejonie, trzeba by wypatrywać wyłamań linii trendu i to może da sygnał co z WIG-iem, który obecnie jest na podparciu 44 000 co wygląda pozytywnie  kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
KGHM
przeskakuje opór gapem na 130, czyżby jakiś ruch wzrostowy w celu sprawdzenia 132 i potem dalsze decyzje
|
|
Temat:
PKOBP
czysta spekulacja, oznaczanie poziomu 38% jako opór to kierunek na dno 13, czyżby walący się kolos, no ale lukę na 30 PLN też trzeba kiedyś wypełnić, a zgrywa się ona z poziomem fibo 61%  kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
JSW
|
|
|
|
Temat:
PKOBP
|
|
Temat:
JSW
|
|
Temat:
TAURONPE
|
|
Temat:
JSW
JSW wg AT wygląda jakby dalej chciało rosnąć, obecnie w trójkącie wzrostowym / fladze byka. Jak wasze opinie, czyzby ten trend wzrostowy miał sie utrzymac na dłuzej?
|
|
Temat:
JSW
BearHand napisał(a):Patrząc na wykres JSW z dystansu, widać kilka interesujących rzeczy:
Na koniec poproszę o kontrargumenty ze strony AT.
Świetna robota zobaczymy teraz czy bedzie retest linii szyji oRGR, wydaje mi się że może być jakieś ochłodzenie narazie,chociaż 31,20 kusi https://ibb.co/Tbt0z5w
|
|
Kakarotto napisał(a):Wig20 naruszył dziś dół kanału z boczniaka za ostatnie trzy miesiące. 1700 gdy będzie przebite, może oznaczać ze akcje staną się gorącym kartoflem którego nikt nie chce. Ew spadki a giełdzie pokażą że nie ma już żadnych aktywowow które uchronią przed inflacja. Skarbówki oparte o inflację okazuja się po malu strzałem w dziesiątkę. Przynajmniej te kupowane ponad rok temu. Patrząc na wykres wygląda to kiepsko, podparcie 1735 jeszcze trzyma, wygląda jakby kształtowała się flaga niedźwiedzia i spadek w okolice 1650, orlen ciagnie mocno w dół  kliknij, aby powiększyć
|
|
Kakarotto napisał(a):Wig 20 póki co, leci bokiem. Przyjdzie wybicie lub przebicie i sprawa się wyjaśni. Im dłuższy będzie boczniak tym lepsza szansa do rozegrania. Trzeba czekać. ten boczniak chyba wyjdzie na południe, ale może będzie to fake i potem jednak północ odwrócona rgr na jsw na razie zamyka się na linii szyi  kliknij, aby powiększyć
|
|
Dobra robota. Jak obstawiacie czy ten opór na 1890 zatrzyma WIG20 i pośle go na dno czy to raczej zbieranie sił przed ruchem do góry i straszenie. Dolar spadł bardzo ładnie. pawel  kliknij, aby powiększyć image upload
|
|
Hejka, luźne przemyślenia Mi też wygląda jakby WIG20 wybierał się w okolice 1950 - 2000 bo porusza się w kanale jak na obrazku poniżej. Kghm i inne spolki wydobywcze bardzo pozytywnie. Wyjście dołem z trójkąta opisanego przez Krewa wygląda mi bardzo groźnie, ochota na nowe dno poniżej 1250 flaga spadkowa jak na poniższym obrazku Wrzucam obrazek i film (uwaga trzeba przyciszyć głos) bo tak mi najwygodniej Pozdro  kliknij, aby powiększyć
|
|
hejka, większa korekta tak, ale wielka zwałka nie, bo indeks strachu nie osiągnął jeszcze ekstremum chciwości
|
|
jednak błędu nie było, wzrost jest, zobaczymy dokąd nas zaniesie kiedyś nadejdzie upadek i będzie bolało, tak jak tu piszecie, krach jeszcze zobazymy jak już wszyscy się obkupią
|
|
czesc, będę wdzięczny za wskazanie błędów w tej analizie, ale wygląda to na chęć wzrostu na Tauron w kierunku 3.00 [moderator: warto zacząć od prawidłowego wstawiania linków do YT]
|
|
hejka dzięki za konstruktywną krytykę w jakim kierunku uda się WIG20 wg was w lipcu? energetyka ładnie podgoniła
|
|
hejka, wyglada na zbliżająca się korektę i to szybką, poniżej film o NASDAQ
|
|
hejka, dzięki za feedback, właśnie odczytałem posty, czekam na te dipy na wig20 na 1500 i nic martwi mnie otwieranie sie gospodarek, wznawianie lotów, to dobry czas na spadki spojrzałem dziś na CCC https://youtu.be/Rg-Gs_nEE34
|
|
Hejka, czasami podczas nagrywania można się pomylić. Tauron rozpoczął ruch wzrostowy, a jakie wasze opinie
|
|
hejka, zapraszam do analizy WIG20. Patrząc na SP500 idziemy wypelnic luke 2950 i zobaczymy co tam nastapi, mozemy tez wypelnic luke na 2850 https://youtu.be/bpQX0dKHfoE
|
|
|
|
hej, nie mam możliwości edycji poprzedniego postu, zapraszam do analizy CD projekt, czy największy składnik WIGa położy cały indeks, a może poleci razem z nasdaq tworzyć nowe ATH film
|
|
hejka, zapraszam do analizy PKO, zobaczymy czy pociągnie na dół całego WIG20 czy będzie się przebijać do góry
|
|
Zapraszam do obejrzenia i opinii, warto mieć coś na zakup dipów na 1500 ale kiedy to nadejdzie Film
|
|
Temat:
JSW
hejka, wygląda jakby fala wzrostowa się jeszcze nie skończyła i robi nam się zaokrąglone dno Film
|
|
krewa napisał(a):Czym jest trójkąt symetryczny? Jest to forma konsolidacji z opadającymi szczytami i coraz wyżej uplasowanymi dołkami. W żadnym interwale nic podobnego nie miało miejsca. Tylko tyle i aż tyle, po prostu nie nazywałbym trójkątem czegoś, co trójkątem nie jest Dzieki za wyjasnienie, masz rację! Ciekawe kiedy odwiedzimy 1500 na WIG20, chyba najpierw sprawdzimy 1900. Zapraszam do obejrzenia analizy SP500 https://youtu.be/JOaJpzWepA8
|
|
|
|
hejka, dzięki za feedback, nie pocieszyliście mnie - liczyłem na wzrosty :D No ale jakby nie patrzec mamy tam wyznaczony opór i podparcie więc zamykanie się poza nimi myślę że nada kierunek do kolejnych poziomów, wyznaczony w tym trójkącie opór jest bardzo istotnym poziomem Fibo 50% więc może nas nieźle odrzucić ale mamy też w pobliżu luki do wypełnienia na górze wiec rajd wzrostowy tez niewykluczony Zapraszam do analizy SP500 Ogólnie sp500 też znalazło bardzo silny opór na dołku 3070 z 2019 r https://youtu.be/Ii6XlWJ_8ww
|
|
|
|
hejka, zapraszam do obejrzenia analizy wig20, jak obstawiacie kiedy wypełnimy lukę na 1500 i czy nastąpi tam dalszy spadek. https://youtu.be/sdMysdW4Shg
|
|