vncbdves
Advertisement
PARTNER SERWISU
enosxlvs
jarek_haj

jarek_haj

Ostatnie 10 wpisów
Jakoś słowa Nielubowicza mnie nie uspokoiły. Ciągle łatają Cyberpunka i nadal gra nie ma odpowiedniej jakości a koszty rosną...

Isaac dobrze byłoby dodać że od 1.04 do 27.04 wiedźmin był w cenie $9.99 przeceniony z $49.99. Dodatkowo to była najniższa cena w historii.

www.exophase.com/game/the-witc...

Moderator:
Wycięto odniesienie do nieistniejącego już postu. Informację o zaangażowaniu również

Mnie osobiście ucieszyła informacja że idą w fabrykę rękawic industrialnych w momencie gdy wszyscy idą w medyczne. Rozbudowa mocy produkcyjnych przez tak małego gracza byłaby długoterminowym strzałem w kolano. Może jestem zbytnim optymistą ale wg mnie nie jest to koniec mercatora jak co tu nie którzy wieszczą,
Czekam na strategię i dywersyfikację nawet jeśli to będzie w obszarze ich głównego biznesu.

Cytat:
Zarząd Biomed-Lublin Wytwórnia Surowic i Szczepionek, niniejszym informuje o podpisaniu wiążącego dokumentu term sheet z Apogepha Arzneimittel GmbH z siedzibą w Dreźnie, Niemcy określającego podstawowe warunki umowy finansowej dotyczącej finansowania dłużnego udzielonego przez pożyczkodawcę na pokrycie własnego wkładu finansowego emitenta związanego z projektem spółki, którego celem jest rozwój produktu leczniczego Onko BCG, co w konsekwencji zwiększy konkurencyjność i dostępność tego produktu. Projekt w zamierzeniu emitenta ma być realizowany przy udziale funduszy europejskich. Strony ustaliły, że pożyczkodawca udzieli pożyczki w kwocie 4.500.000 euro na realizację projektu, wypłacanej w transzach zgodnie z harmonogramem projektu

www.stockwatch.pl/wiadomosci/b...

Mają umowę term sheet, czas się zgadza bo to miało dojść do skutku w IV kwartale.

Obiecałam sobie że nie będę pisał po forach ale zrobię wyjątek.

Wypowiem się jako akcjonariusz CDP ale także jako gracz posiadający CP2077 na konsoli Ps4 pro. Gra w dniu premiery moim zdaniem nie była grywalna z wielu powodów i to jest ogromny minus dla redów, co zauważyłem m.in.

- spadki klatek grubo poniżej 30 fps
- mdłe kolory przez które grafika i doznania bardziej przypominały początek generacji niż jej koniec
- błędy krytyczne zamykające aplikację (i tak lepiej niż AC valhalla na XSX który wyłączał mi całą konsolę)

Sytuacja wygląda całkiem inaczej po zainstalowaniu nowej łatki, gra działa płynniej, kolory wyglądają żywiej i ostrzej a w trakcie paru godzinnej sesji w Night City brak błędów krytycznych. Jest dużo lepiej i jest grywalnie. Jako akcjonariusza boli najbardziej to że gra na konsolę powinna chodzić tak od premiery i pewnie udałoby się uniknąć aż takiej fali niezadowolonych graczy.

Trochę bawią mnie pewne komentarze opisujące brak contentu w grze z wyjaśnieniem że dopiero przeszło się prolog. Gra zasypuje nas zadaniami pobocznymi w takiej ilości że ogranie tego wszystkiego zajmie dużo godzin grania, fakt brakuje większej interakcji z Night City ale sądzę że to się nie długo zmieni i redzi będą nad tym pracować już pod multi. Był zarzut że gra nie jest realistyczna ale nie można zapominać że to jest RPG a nie symulator jazdy na koniu jak w RDR2 bliżej jej do serii fallout.

Dużo osób porównuje CP2077 do gier rockstar to też się odniosę. Gta V jak wyszło na PS3 moim zdaniem było w jeszcze gorszym stanie technicznym, ulice były puste, 20 fps to był standard i ta gra nie powinna się pojawić na ps3 a jednak była a teraz jest sprzedawana na kolejne generacje. Gta ograłem właśnie na ps3 więc to są moje prywatne odczucia.

Ważne teraz będą raporty ilości sprzedanych kopii bo gra jakościowo w bólach i mękach jednak się z czasem obroni i gracze zapomną o problemach tak jak zapomnieli przy GTA V.

Mój pierwszy wpis więc pozdrawiam wszystkich wave

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 czerwca 2021 08:46:11
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 4

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,260 sek.

rdgwthsp
hkysguxu
xbhvmlzx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cqolbwdf
zkdembtd
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat