Temat:
RAINBOW
Bardzo proszę o werfikację informacji o dywidendach w analizie premium z 16.07 napisanej przez Mc42902_
Spółka wypłaca zaliczki i tak: za 2024 suma to 11zł co daje stopę 8.41%, co robi dużą różnicę przy wspomnianych w analizie 3,33zł i 2.7% DY.... Podobnie za 2023...
Dbajcie proszę o jakość analiz, innych danych nie weryfikowałem choć pewnie powinienem.
|
|
Czołem, W dniu 30.04 nie dostałem w ciągu dnia ani jednego powiadomienia ESPI na mail. Dopiero w nocy 1.05 o godz. przyszedł zbiorczy mail z 10 powiadomieniami ESPI różnych spółek.
Czy to efekt jakiś zmian czy awarii?
|
|
|
|
Od kilku dni po najechaniu myszą na kolorowe kółka na wykresie, nie pojawiają się chmurki z opisem wydarzenia. na różnych przeglądarkach i PC-tach.
|
|
Jeśli już propozycja była to do usunięcia.
Przydałby się CHAT, jak na konkurencyjnym "Portalu".
Przydałby się bo chciałem zapytać czy są planowane jakieś promki na abonament w najbliższym czasie ? wygasł mi wczoraj a zawsze jakieś upusty dostawałem.
|
|
Do tego podobno służy oddzielny wniosek po założeniu już konta IKE/IKZE.
Ogólnie poczytaj o tym EMIR to wygląda na normalną procedurę kiedy masz JDG.
|
|
Cześć, Chcąc dziś otworzyć konto w BOŚ (pod IKZE), dostaję do wypełnienia kod LEI na formularzu EMIR. Oczywiście zaznaczyłem że inwestuję prywatnie poza działalnością. W innych DM nie miałem takiego problemu. Czy jedyna opcja to nie wskazywać na prowadzenie działalności zaznaczając że jest się świadomym odpowiedzialności karnej?
|
|