PARTNER SERWISU
awqpinjr
rbn01

rbn01

Ostatnie 10 wpisów
wolumen jest tak maly ze ja ci moge zrobic +10%

Rzeczywiście wygląda to coraz lepiej technicznie, czyżbyśmy mieli zielona wyspę tej bessy?

wszystko pieknie a na wykresie rysuje sie glowa z ramionami, czyzby rynek dyskontowal nadchodzaca recesje? pamietajmy ze rentownosc obligacji w gore = zloto w dol

-czasy value over growth
-sprzedaz insiderow
-spolka stoi na jednej grze
-zly sentyment do gamingu

rio tinto i bhp podobnie sie zachowuja, chociaz bhp odbija

czapajewo napisał(a):
Nie wnikając ze we wrześniu obrócił się towar wartości kilka razy stan magazynowy.

addison napisał(a):
We Wrześniu do US poszła rekordowa ilość przesyłek, pewnie sporo z zapasów zeszli. Warto obserwować ceny w US, tam nie spadają jak u nas do tego dolar trzyma poziom.

Gdzie można znalezc taki info?

Pozdrawiam

Cytat:
Nie zapominajmy, że tutaj nie było pompki pod wynik tylko od kilku dni ciągły zjazd więc z tymi lukami, promo i wodospadami to nie szalejmy ;) tzn. może i tak być, ale hmmm to jednak wciąż bardzo zyskowna spółka, wiecznie spadać nie może. Pytanie gdzie się ustawić :D

slusznie, tutaj kurs sukcesywnie dyskontowal pogorszenie wynikow przez ostatnie miesiace, pytanie jak dobrze rynek to wycenił. od maksimów jest juz dwukrotnie niżej. jezeli na poczatku sesji bedzie spadek a pozniej wyciagniecie to bedzie to dobry znak

Dlaczego moderator usuwa z postow informacje na temat otwartych pozycji postującego na spolce????? Mysle ze to bardzo przyzwoite posuniecie o tym poinformować, zaangażowanie finansowe wplywa na obiektywizm naszej opinii.

O co moderator tu walczy i czy to bedzie moja pierwsza i ostatnia platna subskrypcja stockwatch?

Moderator:
: ----> regulamin. O swoich pozycjach i transakcjach można pisać w Indywidualnej Kronice. Wątki spółek służą do rozmowy o spółkach, a nie Użytkownikach i ich rachunkach maklerskich. Dla porządku. Od 13 lat forum przeżyło niejedną awanturę, i z każdej wyciągane są wnioski. Przeżyjemy i tę.

Gdyby firma wierzyła w długoterminowa monetyzacje cyberpunka to nie zrobiła by promocji pare miesięcy po premierze, to sie kupy nie trzyma. To wygląda bardziej na podejście "wypuśćmy patcha, zróbmy promocje i opchnijmy jak najszybciej ten badziew ile sie da"

Moderator:
a ja mam uprawnienia moderatora

Moim zdaniem powinni spisać cyberpunka na straty, no chyba ze pójdą full time w multiplayer ale skoro nie ma takich planów to powinni łatać to jak najmniejszymi kosztami i zamknąć projekt bez dalszego rozwijania rozgrywki. Finansowo zdaje sie i tak nie wyszli na tym źle. Do błędu trzeba sie umieć przyznać, rynek nas tego uczy najlepiej. Im szybciej zakoncza sage pt. cyberpunk tym lepiej dla spółki.

cmc napisał(a):
Niech spada, będzie mocne odbicie od 205,2, nie wierzę że przebije ten poziom, i poleci na 154 tak od strzała, może jak patch nie wypali i będzie dalsza osuwa na Steam. W tedy 154 jak najbardziej możliwe, a nawet 100, ale nie tak szybko, byki łatwo skóry nie sprzedadzą.

dlaczego 154 jest wazne? ja zzauwazylem poziom 126 jako istotny

dzis zamknięcie ponizej tygodniowej dwusetki, to nie wyglada dobrze..

sa na gpw firmy ktore mialy/maja wiecej pieniedzy niz ich kapitalizacja, slowo klucz: sentyment

wydaje mi sie ze zachowanie US100 nie pomaga kursowi CDR, wzrost rentownosci obligacji, koszt pieniadza za ktory kupiono akcje CDR rosnie

Prosze o AT

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 22 listopada 2022 19:48:57
Liczba wpisów: 20
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 1

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,462 sek.

bpvprvrl
suprohpp
ndqikklq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
njlzpfbs
bozgmdmv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat