PARTNER SERWISU
djhwajog
kraszan777

kraszan777

Ostatnie 10 wpisów
Tarczynski staje sie plynniejszy. Spekulacja uderzy i bedzie glosno o Tarczynski

Witam

Chcialem zapytac co sadzicie o tak dobrej firmie jak Tarczynski i ich akcjach jezeli jest to spolka tak malo plynna?

Jacek

Witam,

Jestem wielkim fanem kruszwicy i mam nadzie, ze zaplaci dobra dywidende.

Moim zdanie bardzo dobry moment na zainteresowanie sie ta spolka (opublikowlem moja analize techniczna). Uzywam mojej wlasnej metody do analizy opartej na ciagu fibonacciego.

Zaprzaszam do dyskusji i na mojego bloga

pozdrawiam
goldenspiralintrading.wordpres...

Witam serdecznie wszystkich,

Wstawilem post odnosnie Kruszwicy na moim blogu.

Zainteresowanych zapraszm do dyskusji.

Pozdrawiam

Witam wszyskich,

Makaronpl - mysle ze warto sie to spolka zainteresowac. Sprawdzcie na blogu.

Ps Jakby ktos byl zainteresowny jakas konkretna spolka to moze moge zrobic moja prywatna analize techniczna.

Pozdrawiam

Witam wszystkich zainteresownych,

Wlasnie opublikowalem na swoim blogu aktualizcje spolek ktore opublikowalem w listopadzie tamtego roku.

Pozdrawiam

Jeszcze jedno musze dodac pewnie to nie bedzie wszystko bo jestem tu nowy na tym forum.

Narzedzie do analizy technicznej jakie udostepnia STOCKWATCH jest swietne szczegolnie dla mnie wazne - pomiar wykresu nie chodzi mi tu o procenty tylko dni i ilosc swiec.

Pozdrawiam

Witam,

Chcialem sie dolaczyc do dyskusji. 9 Listopada na swoim blogu udostepnilem moja wlasna analize spolki. Z moje perspektywy i analizy spolka jest niedowartosciowana jedyne co mi sie w niej niepodoba to mala plynnosc ale moze to i dobrze bo nie ma rekinow ktorzy wiedza jak kupic taniej albo to moze oni tak zjechali kursem by taniej kupic. Tak czy tak warto obserwowac ta spolke (sam posiadam akcje).

Witam,

Chcialbym zaprezentowac mojego bloga na Waszym forum mam nadzieje, ze zainteresuje Panstwa moja nietypowa strategia inwestowania i wejscia na rynek. Moja strategia jest oparta na ciagu Fibbonaciego i zlotej proporcji (golden ratio).
Jak kazdy trend kiedys sie zaczyna i kiedys konczy ja uzywajac ciagu fibbonaciego wchodze lub wychodze z rynku to oczywiscie tylko jeden z elementow oprocz tego wazne dla mnie co kupuje i kiedy (fundamenty) i psychologia inwestowania ma duze znaczenie rowniez.

Polecam goraco

Witam,

Mysle, ze dwie strony maja racje. Jest to metal techniczny i wiara od 1000 lat, ze srebro moze trzymac wartosc. Dzisiaj mysle - do czego jest uzywane srebro (m.in. pannele sloneczne) i rosnaca tendencja krajow do zadluzania czyli emisji nowego pieniadza, to dobra inwestycja. Popyt bedzie rosl.

Pare dni temu dalem na swoim blogu wejscie na rynku terminowym kwotowany w dolarze, ale nie polecam tego. Posiadam srebro fizyczne i w tym roku akumulowalem, tylko moja waluta byl funt.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 13 września 2021 09:42:46
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,375 sek.

ocllakks
qtqcxfdf
chtqpwsr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
quaitwbl
qtqcyarl
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat