PARTNER SERWISU
vuogimlo
Arys

Arys

Ostatnie 10 wpisów
nie mam więcej pytań,pozdrawiam

ok,ja cały czas podkreślam Twój wpis (kilka tysięcy sprzedawanych kopi miesięcznie),odliczyć pierwszy miesiąc sprzedaży -200 tyś,to zostaje 300 tyś w 7 miesięcy,więc ja się pytam jakiego algorytmu użyłeś,że wyszło Ci kilka tysięcy miesięcznie??????????????

ja nawiązuje do Twojej wypowiedzi,cytuję (kilka tysięcy sprzedanych w miesiąc)500 tyś w 8 miechów,czyli ile miesięcznie???????????

Utnapisztim napisał(a):
Cytat:
ewidentnie Farma jest obecnie niedoceniona, zapewne za sprawą wpadki przy premierze WW3 w EA.
Jednakże co by nie mówić, to jednak premiera była pod względem finansowym udana |pod względem wizerunkowym mniej| a farmiacy powiększyli swoją poduszkę finansową na dalszy rozwój nie jednej ale 2ch gier.

Po tej wizerunkowej "wpadce przy premierze" Farma ciagle była wyceniana na 200 mln, dopiero po listopadowym komunikacie o wielkości sprzedaży WW3 wycena poleciała na obecne poziomy. Więc decydujący był właśnie skąpy aspekt finansowy przedsięwzięcia, który znalazł potem potwierdzenie w wynikach rocznych spółki (brak zysków) i kwartalnych (strata). Poduszka finansowa po częściowej spłacie zadłużenia wystarczy ledwie na pół gry i kilka miesięcy działalności do planowanej wczesnej premiery CH-lite, a bieżące wpływy ze słabej sprzedaży WW3 [color=blue
Cytat:
](kilka tysięcy sztuk miesięcznie)[/color]
również nie są wystarczające żeby dać spółce finansowy komfort działania stąd kolejna próba emisji obligacji.

(kilka
tysięcy sztuk miesięcznie)
na dzień 17-06-2019 ,500 tyś sprzedane

Witam,czy ten portfel jest Twój?. www.investpedia.pl/portfel[/qu...

ok,dziękuję

Witam,można prosić o analizę sprawozdania finansowego?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 12 lutego 2022 11:13:40
Liczba wpisów: 13
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,246 sek.

mlwnixuv
qlolvrbn
vnprfrll
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
adpijrng
ywkbpojx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat