Temat:
FARM51
nie mam więcej pytań,pozdrawiam
|
|
Temat:
FARM51
|
|
Temat:
FARM51
ok,ja cały czas podkreślam Twój wpis (kilka tysięcy sprzedawanych kopi miesięcznie),odliczyć pierwszy miesiąc sprzedaży -200 tyś,to zostaje 300 tyś w 7 miesięcy,więc ja się pytam jakiego algorytmu użyłeś,że wyszło Ci kilka tysięcy miesięcznie??????????????
|
|
Temat:
FARM51
ja nawiązuje do Twojej wypowiedzi,cytuję (kilka tysięcy sprzedanych w miesiąc)500 tyś w 8 miechów,czyli ile miesięcznie???????????
|
|
Temat:
FARM51
Utnapisztim napisał(a):Cytat:ewidentnie Farma jest obecnie niedoceniona, zapewne za sprawą wpadki przy premierze WW3 w EA. Jednakże co by nie mówić, to jednak premiera była pod względem finansowym udana |pod względem wizerunkowym mniej| a farmiacy powiększyli swoją poduszkę finansową na dalszy rozwój nie jednej ale 2ch gier. Po tej wizerunkowej "wpadce przy premierze" Farma ciagle była wyceniana na 200 mln, dopiero po listopadowym komunikacie o wielkości sprzedaży WW3 wycena poleciała na obecne poziomy. Więc decydujący był właśnie skąpy aspekt finansowy przedsięwzięcia, który znalazł potem potwierdzenie w wynikach rocznych spółki (brak zysków) i kwartalnych (strata). Poduszka finansowa po częściowej spłacie zadłużenia wystarczy ledwie na pół gry i kilka miesięcy działalności do planowanej wczesnej premiery CH-lite, a bieżące wpływy ze słabej sprzedaży WW3 [color=blue Cytat:](kilka tysięcy sztuk miesięcznie)[/color] również nie są wystarczające żeby dać spółce finansowy komfort działania stąd kolejna próba emisji obligacji.
|
|
Temat:
FARM51
(kilka tysięcy sztuk miesięcznie) na dzień 17-06-2019 ,500 tyś sprzedane
|
|
|
|
Temat:
APATOR
ok,dziękuję
|
|
Temat:
APATOR
Witam,można prosić o analizę sprawozdania finansowego?
|
|