PARTNER SERWISU
yweacvhe
krystian5476

krystian5476

Ostatnie 10 wpisów
Trend spadkowy, wyniki fatalne, a dywidenda zaklepana na ponad 20%
Co tu się dzieje na tej spółce?

Moderator:
Chciałbym zachęcić do lektury regulaminu

Przypomnę tylko, że WW3 miał swój największy fail przy premierze ea właśnie w tym, że na serwery rzuciła się masa osób, znacznie większa niż deweloperzy oczekiwali. Mimo że reklama celowo była słaba i gdy pytam teraz znajomych graczy czy grali w ww3 to nie mają nawet pojęcia co to jest.
Trzeba było być na serwerze, kiedy farm uruchomiło darmowy weekend i zobaczyć ten napływ oraz hype!
Mówienie że "ludzie juz się znudzili darmowymi MOBA" jest strasznie ignoranckie, widząc ile graczy na YT czy FB, wciąż wspomina że czeka za tą grą. Ja sam nastukałem kilkaset godzin w ea i nie mogę doczekać się premiery, za równo jako gracz jak i akcjonariusz. Zastanów się więc, co nazywasz "miernym produktem", bo na PGA w Poznaniu, stanowisko farmy było najbardziej oblegane. Każdy ma oczywiście prawo do subiektywnej oceny, Ty Scarry wyrażasz swoją, ja swoją, nie rozumiem natomiast po co poświęcasz swój cenny czas na dyskusje z fanami spółki, skoro ani ona, ani jej projekty Cie nie interesują.

Wg mnie dobre było by i 20% zysków dla farmy, jestem raczej realistą-pesymistą, bo wierzę że tytuł się obroni.

Instytucje przyjdą pewnie jak zobaczą hype po nowym trailerze na WW3, mamy to szczęście że nie bardzo znają się na grach binky
Moderator:
...

"Panowie praktycznie nie mają doświadczenia w tworzeniu gier.
Wystarczy przejrzeć ich życiorysy, zajmowali się głównie inwestowaniem w gaming. Stąd też zyski za poprzednie lata"
Oni portują gry, a nie produkują

"wywiadu np z dyrektorem OML, tu widać, że człowiek żyje tworzeniem gier, jest to jego pasja"
Wierz mi, że to nie jest przeważający argument- patrz Farm 51, gdzie zarząd twierdzi że uwielbia grać w fpsy i stąd stworzył WW3, a jak jest każdy widzi.
Spójrz też na poprzednie gry OML- wszystko hypowane klapy. Tylko patrzeć jak zarząd będzie sypał akcjami pod kolejnego "hita".

"Nie podoba mi się chęć zwrócenia uwagi na spółkę poprzez grę Human Farm. "
A na mnie właśnie ta gra najbardziej zwróciła uwagę, pamiętam jak wiele osób jarało się misją w GTA 5, gdzie Trevor mógł torturować swoją ofiarę, jeśli ta gra będzie podobna, to przyciągnie wiele osób. Pomińmy jakich :D Kasa się musi zgadzać. I pamiętajmy że kontrowersyjne tytuły przyciągają.

Gdybyś śledził roadmapę, to zauważył byś, że Farm sumiennie wywiązuje się ze swoich planów. Jeśli nie wierzysz w spółkę to proponuje nie tracić czasu i iść analizować inną.

Zespół Farm wielokrotnie podkreślał, że WW3 nie rywalizuje ani z CODem, ani z Battlefieldem, gdyż jest to gra gdzieś między nimi, a Armą. Niedługo pojawią się też informacje o nowym Bfie, ale to nie powinno być zagrożeniem. Gdy szykowała się premiera Early Acess to też bali się że wyjdzie równocześnie z BF5 i będzie mniejsze zainteresowanie, a tu proszę, nowe bfy i cody to po prostu lipa, a gracze oczekują czegoś innego. Tu największym plusem jest to, że deweloperzy słuchają graczy, a tam mają na nich wywalone...

W czwartek podadzą datę premiery i rozpoczynają kampanię marketingową.

tak, tyle że analizę będzie można robić dopiero jak spadnie...

www.knf.gov.pl/dla_konsumenta/...
Punkt 2 w drugiej tabeli, czy powinniśmy się bać?

śmiejecie się, a debiut bardzo udany, kurs już przebity ponad dwukrotnie

czyżby zmiana trendu na spadkowy?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 15 stycznia 2023 20:35:39
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,188 sek.

mclggqlf
cgjhcrzu
seusvqbc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nsvtcmdx
nyjuaijp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat