sprawdzałem. W "bezpiecznych" nie jest zadowalająca ale w banku na lokacie jeszcze gorzej
|
Spokojnie Panowie pracuje już 16 lat, żona jeszcze w maju zarabiała zdecydowanie wiecej niz ja więc nie ma problemu :) a za 1,5 roku planuje budowę domu. Myślałem o funduszach inwestycyjnych Quercus i Opera a dokładnie mam na myśli te bezpieczniejsze subfundusze. Macie jakies doświadczenie ze współpracy z nimi?
|
cyzo napisał(a):Skoro teraz boisz sie wpłacać do banku, to za te 1,5 roku jak zamierzasz te środki zalegalizować? P.S. Myślę, że US będzie przeszczęśliwy wysyłając do Stockwatch Sp. z o.o. zapytanie o Twój numer IP :) biorąc pod uwage, ze pisze korzystajac z wifi z pokoju hotelowego i nawet nie jestem w europie to wątpie. Skoro tylko tyle temacie to dziękuje.
|
Witam wszystkich, udało mi się oszczędzić ok 120000. Pieniądze te nie będą mi potrzebne przez ok, 1,5 roku. Pieniądze oszczędzałem z prowizji, którą dostaję "pod stołem". Zona nie pracuje, ja zarabiam ok 2,5 na umowie więc nawet do banku boje się wpłacić. Szczerze to nie mam czasu poczytać o bardziej skomplikowanym i złożonym oszczędzaniu. Czy jest sens powierzać swoje finanse firmą zajmującym się inwestowaniu? Troche sie tego boję.
|