To prawda, certyfikat został wycofany z obrotu na GPW. Więcej inf ojest na stronie www.millenniumdm.pl/static/rcb...Poza tym napisałem bezpośrednio do Raiffeisen CB i dostałem taką odpowiedź: Cytat:zień dobry, Jakiś czas temu do domów maklerskich zostało przesłane od GPW pismo- gdzie została przekazana informacja odnośnie konieczności delistingu certyfikatu RCCRUAOPEN- pismo w wersji polskiej i angielskiej przesyłam w załączniku oraz pod linkiem www.gpw.pl/komunikaty-i-uchwal...W poniedziałek 4.12 GPW wypuściła komunikat o delistingu certyfikatu RCCRUAOPEN. Od tego momentu jest możliwe umorzenie certyfikatu raz w miesiącu- zgodnie z informacją zawartą w uzasadnieniu. W tym celu powinien Pan uzupełnić Pismo dotyczące wcześniejszego umorzenia, a podpisany skan przesłać mailowo na adres produkte@rcb.at oraz do swojego Domu Maklerskiego, w którym posiada Pan rachunek maklerski. Pana dom maklerski ma obowiązek przesłać nam potwierdzenie tego pisma, a następnie zgłosić zlecenie wykupu do Krajowego Depozytu Papierów Wartosciowych- to powinien Dom Maklerski już wiedzić.
|