...czym zawdzieczamy dzisiejszy wzrost? bo co do HBP to wypadlem troche z obiegu a spółka ciekawa sie wydaje no i cena promocyjna:)
|
|
Temat:
HBPOLSKA
Wg moich obserwacji mamy wybicie, miejmy nadzieje że to już tak zostanie na tym papierze. W koncu po takich spadkach musi sie pojawic odreagowanie.
|
|
Temat:
Onesano
Mam równiez trche tego papieru ale kupione po 3 zl i usrednione po 0,90 zl i to co sie dzieje na spółce to szal zakupów jakich dawno nie było. Również kusi dokupienie
|
|
Temat:
ASBIS
Ja też uważam że będzie dobrze, spóła ma dobre perspektywy, tak więc cierpliwości
|
|
Temat:
ASBIS
Ja też już mam na chwilę obecna ok 120% zysku i patrząc na poprawe nastroju w gospodarce uważam że będzie dobrze - czyli spodziewam się dalszych wzrostów. Sa coraz lepsze nastroje na giełdzie, zachodni analitycy rekomenduja zakup akcji na GPW idąc daalej pojawiło się ożywienie w produkcji u zachodnich sąsiadów a ponadto Bob Bernanke twierdzi że świat wychodzi z kryzysu. A i najważniejsze jest trend wzrostowy na Asbis a jak to mówią "trend it's your friend"
|
|
Temat:
ASBIS
Piękne wzrosty, jestem ciekaw ich przyczyny, czy ma ktoś może jakieś info na ten temat?
|
|
Temat:
ASBIS
Szukam jakiegoś info na temat wyników. Czy ktoś może ma jakieś informacje
|
|
Temat:
ASBIS
Obawiam sie ze ze troche za szybko rosnie...
|
|
Temat:
ASBIS
JEst dobrze oby tak dalej....
|
|