Kto to ta Zielińska? Ja nie mam żadnych informacji od PCH, sprawa w sądzie już się zakończyła i mam nakaz zapłaty ale złodzieje napewno są na to przygotowani i nie sądzę aby to robiło dla nich jakąś różnice.
|
|
@sebcio wysłałeś zawiadomienie do prokuratury? Ma może ktoś jakiegoś gotowca aby wysłać? Ma ktoś informacje z prokuratury jak sprawy się mają?
|
|
Niestety PCH nie wypłaciło żadnych środków!! Żadnej informacji!! NIC!! Sprawa dla prokuratora!!
|
|
Dzisiaj tj 3.11.2016 PCH powinno wykupić serię D9. Jutro dam znać jak to się zakończyło ponieważ dzień się nie zakończył i mooooże środki zostały wypłacone.
|
|
Zalecam ostrożność i nie ufanie "nowemu" właścicielowi bloga "arkana obligacji". Facet ignoruje i nie publikuje komentarzy które mogą mu spłoszyć "jeleni" To typowy naganiacz prowizyjny także sprzedawanie bajek o niezależności finansowej to jego specjalność. Nie dajcie się omamić jego wpisami, przerabiałem takich jak ON nie raz i wiem ilu ludzi do dzisiaj nie może sie pozbierać.
|
|
Temat:
RUNICOM
Potwierdzam też środki z odsetkami otrzymałem
|
|
Temat:
RUNICOM
Dzisiaj wykup obligacji serii A2 + odsetki za ostatni okres odsetkowy. Ktoś coś otrzymał? Są tutaj jacyś obligatoriusze tejże serii?
|
|
PCH wypłaciło w terminie odsetki kuponowe serii D9.
|
|
Administratorem Hipoteki jest Bojanowski Hipsz i wspólnicy. Myślę że trzeba zapytać spółkę biuro@veltocars.com.pl
|
|
Prezes Drzymała dzwonił do obligotariuszy z informacją że spłata się przedłuży do końca maja. Mają jutro wysłać wszystkim wiadomość drogą e-mail.
|
|
Do listy dopisać należy seria D9 wykup 3.11.2016
|
|