PARTNER SERWISU
mhtsuryp
gandalfinio

gandalfinio

Ostatnie 10 wpisów
Wygląda na to że rynek zaczyna zauważać niedoszacowanie waloru i perspektywy w najbliższych kwartałach

Fenomenalny rozwój spółki. Warto obserwować dynamiczny dalszy rozwój spółki oraz zwrócić uwagę na spółkę która posiada 10% PTWP czyli DGA

www.ptwp.pl/grupa/dla-prasy/ko...

Warto odświeżyć wątek bo spółka DGA zaczyna wyglądać bardzo atrakcyjnie.

- podpisane kontrakty na ponad 100 mln
- spora gotówka na koncie
- ostatnie kwartały pokazują zyski i raczej przez te powyższe kontrakty zyski powinny rosnąć
- 10 procent udziałów w spółce PTWP którą się świetnie rozwija to wartość prawie równoważna z kapitalizacja DGA

Przed nami wyniki roczne.

Wskaźniki i przyszłość przez podpisanie 3 wielkich kontraktów wygląda kolorowo. Czy będzie atak na nowe maksima w tym roku?

Wygląda na to, że spółka najgorsze ma za sobą a przed nami same dobre wiadomości jak debiut Mentzen S.A. + parę innych debiutów jeszcze wypisanych w newsletterze na ich stronie oraz osiągnięcie rentowności w działalności depozytariusza.

Wygląda na to, że powinno rosnąć w najbliższych tygodniach/miesiącach

Wygląda na to, że 2 zł przebite na stałe. Czy spółka w tym roku spróbuje zaatakować szczyty historyczne i czymś nas zaskoczy?

Co nam przyniesie rok 2024? W księgach wyglądamy fenomenalnie i jeszcze przegląd opcji strategicznych bardzo mnie interesuje... Czy zarząd nas zaskoczy w najbliższym czasie?

Czy kurs przebije ostatnie szczyty w najblizszych dniach? W moim przekonaniu kurs wciąż atrakcyjny patrząc na wyniki i rozwój. 14 listopada też wyniki za 3Q

Przeprowadzili ostatnio udany skup po atrakcyjnej cenie dla akcjonariuszy. Co przyniesie nam najbliższa perspektywa biorąc pod uwagę rosnące zyski rok do roku? Myślę, że warto mieć w portfelu mały pakiecik i poczekać na rozwój sytuacji

Czy ktoś oprócz mnie posiada i śledzi spółkę? Wyniki z każdym kwartałem lepsze i sytuacja na papierku wygląda bardzo kolorowo. Do tego jeszcze skup akcji własnych do 4 zł które chcą przegłosować na najbliższym walnym :)

newconnect.pl/komunikat?geru_i...

ktoś kto się dobrze zna na cyferkach skomentuje raport?

Będziemy mogli dzisiaj ocenić rozwój spółki bo dzisiaj pokażą wyniki za 3Q. Ostatni kwartał był najlepszych w historii. Czy poprawią go jeszcze?

kolejne bardzo dobre info

jutro wyniki skonsolidowane za 2021 rok

Tydzień do raportu. Czy rynek zauważy tą spółę i że jest to okazja inwestycyjna po raporcie?

Pamiętacie jeszcze ta spółkę?
Robi się ciekawie bo:
- zyski rosną
- jest dynamiczny rozwój
- w powietrzu wisi przejęcie innej sporej spółki
- prezes wciąż skupuje akcji
- akcji w obrocie realnie jest chyba naprawdę mało
- inflacja szaleje wraz z podnoszeniem stóp procentowych (branża wierzytelności będzie sporo na tym zyskiwać)

Może warto jak mamy promocję wojenną? Co myślicie?

Czy ktoś pamięta jeszcze tą spółkę?

Wygląda na to, że rośnie nam na jedną z ciekawszych spółek w 2022 roku biorąc pod uwagę udaną restrukturyzację wraz z wyjściem nad kreskę i wiele kontraktów, które podpisali ale wydaje mi się, że bardzo ważny jest sentyment i związane rzeczy, które sie dzieją na granicy polskiej. Ponoć chodzą plotki, że mają też brać czynny udział przy zagospodarowaniu żołnierzy (to już potwierdzone bo podpisali pierwszy kontrakt z siłami zbrojnymi) ale również przy budowie muru. Odkopiemy ten post za rok i zobaczymy gdzie będzie kurs bo sam jestem ciekawy :)

Prezes nie odpuszcza skupu codziennego. Sytuacja robi się bardzo ciekawa... Skończenie roku na poziomie większym niż 5zł wydaje się bardzo realne...

Robi się ciekawie. Biorąc pod uwagę akcje Prezesa i Kaja sp.z.o.o. kontrolowane przez niego oraz 200.000 akcji skupione przez KUPIEC S.A. w obrocie mamy tylko 800 000 akcji. Jest pewnie sporo osób które ma większe pakiety na dłużej więc ile tak naprawdę jest akcji? Prezes dynamicznie skupuję i to mnie interesuje najbardziej dlaczego tak robi? Jak by się kroiło coś większego to może być tu kosmos...

newconnect.pl/komunikat?geru_i... ... mo%C5%9Bci

BVT pozyskało nową działkę w zamian za wierzytelność

Natomiast Prezes dalej skupuje akcje :) a to tylko transakcje z 15 listopada więc można się spodziewać kolejnych komunikatów ;)

newconnect.pl/komunikat?geru_i... ... %C4%85dcze

Firma się bardzo ładnie rozwija i jest stabilna. Przy tej kapitalizacji to okazja inwestycyjna... Kiedy rynek zacznie w końcu kupować fundamenty i rozwój, a nie trendy i obietnice a na końcu płacze?

Górski ma juz końcówkę akcji wg mnie i do końca tygodnia go już nie będzie w akcjonariacie. Co jeżeli spółka ogłosi skup akcji własnych skoro nawet Prezes kupuje i pokazuje, że jest tanio. Prezes już wie ze 4Q jest pewnie jeszcze lepszy

Ja uważam że przyszłośc udziałow kupca w BVT będzie następująca:
- sprzedaż kontrolnego pakietu za pare milionów (bardzo pozytywna informacja dla Kupca)
- wyciągnięcie aktualnej działalności na podstawie ZCP do struktur Kupca

czyli dostaną kase za miejsce na giełdzie a biznes dalej będą mieć w Kupcu ten sam jednocześnie ucinając koszta związane z prowadzeniem dwóch spółek na giełdzie

są i wyniki. Na koniec roku wskażniki będą bardzo nisko i myślę że kurs będzie powoli rósł w kierunku 5zł

Spółka zapomniana, a warta uwagi.

- Wskaźniki bardzo nisko
- dzisiaj prawdopodobnie ukażą się rekordowe wyniki kwartalne
- to będzie rekordowy rok
- aktywa w nieruchomościach i działkach
- sporo kasy na koncie i rośnie ta wartość z Q na Q
- 50% udziałów w BVT S.A.
- pakiet warty 0.5mln zł MTENERGIA (Minutor Energia)

Wartość spółki zaledwie 13 mln zl. Czego chcieć więcej by nie nazwać tego okazją inwestycyjną? Co myślicie?

widze ze sytuacja się dynamicznie zmienia na plus... przynajmniej na kursie i liczę że operacyjnie w firmie tez... raport co raz bliżej

Jest to możliwy scenariusz... Shhh Dancing

Dlatego spółka jest wyceniania jak jest... ale sytuacja może się zmieniać na lepsze a biorąc pod uwagę ilość akcji w oborcie daje duże możliwośći do wzrostów. Wejście w nową branże związaną z informatyką i duży kontrakt może spowodować ze kurs wystrzeli i się szybko nie zatrzyma... No nic za 2-3 miesiące zobaczymy kto miał rację. Ja uważam, że po wynikach za 4 Q na stałe przebijemy cene nominalną czyli 50 groszy

rzeczywiście Marsofta wyceniacie tylko na 2 mln zl... Są ółki bez perspektyw z ledwo wiążącym się końcem na dużo więcej. Tu ala ale jednak zmiana jest na lepsze. Jestem ciekawy 4Q bo na Facebooku chwalą się największą ilością klientów...

ja wiem, że jest dużo lepszych spółek ale biorąc pod uwagę wycenę spółki prawie jak bankrut i zmieniającą się powoli sytuacje na lepsze może się okazać, że aktualne poziomy będą bardzo atrakcyjne. Nie sztuką jest kupować potem po 1 czy 2 zł jak ze spółki zniknie załużenie i będzie zarabiać milion rocznie.. Dlatego chodziło mi o analize pod tym względem. Ruc na akcjach wzmożony jak nigdy myślęże to nie tylko moje przemyślenia Shhh

Czy ktoś pamięta jeszcze o tej spółce... Ostatnio z Q na Q wyniki co raz lepsze i przede wszystkim na plusie... na Facebooku chwalą się rekordową ilością klientów, kapitalizacja śmieszna nie mówiąć już o wielkości FF. Może warto się zainteresować. Mógł by ktoś skomentować sytuacje spółki.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 5 września 2025 18:03:35
Liczba wpisów: 30
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 1

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,552 sek.

hukfddgw
cdxikxfh
uvmsiziq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vmktoort
zjhqstdm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat