Cytat:Dziś Societe Generale -7.12% i przebicie dołka z 2009: Coś ten stooq nie nadąża, bo notowania Societe zamknęły się ponad 10% spadkiem, dokładnie 10,58% http://www.societegenerale.com/to tylko tak dla sprostowania
|
|
Temat:
HERKULES
|
|
Temat:
GREENECO
doncarlos napisał(a):Nie jest aż tak źle.. jedno jest pewne, więcej niż spadł do tej pory na pewno nie spadnie.. pewna to jest tylko śmierć i podatki,a miejsca do spadnięcia to ma jeszcze dość sporo zastanawiam się tylko skąd taki wodospad i to na takim wolumenie  masakra jakaś,jak się uspokoi będzie można coś ugryźć spekulacyjnie,ale tu trzeba pytać Jarbasa on jest specjalistą od takich katastrof
|
|
slow2006 napisał(a):mam nadzieje ze USA zrobi psikusa spekulantom... wczoraj na plus i dzisiaj kupuja bo jazda w gore,,, a moze usiaki dzisiaj minus 2 % no to jutro beda sprzedawac to co dzisiaj kupili... hehe ale równie dobrze usiaki dzisiaj mogą dostać dobre dane o bezrobotnych i zamiast się skorekcić pociągną na +2% do tego jutro może zrobią nam jeszcze większego psikusa i też pokażą lepsze dane i wtedy pojawi się odwieczne pytanie czy gonić ten pociąg czy czekać na "tą" korektę możemy sobie zgadywać a rynek i tak zrobi swoje ja cały dzień siedzę przy kompie z palcem na enterze i zastanawiam się czy opchnąć prawie wszystko co mam i poczekać na lepszą okazję do wejścia i już mnie głowa boli od tego myślenia dzisiaj patrząc na nasz rynek to obroty nie powalają bo połowa ludzi zastanawia się czy to nie podpucha przed dalszymi spadkami,wiec pewnie więcej wyjaśni się dzisiaj po 14.30 a zwłaszcza po jutrzejszych danych i chyba wtedy się okaże czy mamy jeszcze jakieś szanse na wzrosty czy czeka nas jakaś głębsza korekta.pozdrawiam.
|
|
Temat:
ROVESE
Jarbas napisał(a):0.5 zyla ugrane jakby co na sztuce ;) Poleciał ktoś za kolegą ;)? dokładnie,dzięki  bo gdyby nie twój post to nawet pewnie nie zerknąłbym na wykres!-mam nadzieję że jutro będzie jeszcze lepiej  i nie załatwią nas tak jak dzisiaj na mci  pozdrawiam.
|
|
Temat:
COLIAN
Witam,biorąc pod uwagę fakt że jest to Mój pierwszy post na tym forum to chciałbym się przywitać z resztą inwestorów  i pogratulować WD stworzenia naprawdę fajnej stronki Jestem początkującym inwestorem i w związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy,czy patrząc na ostatnie świeczki Jutrzenki jest szansa na patern "trójka hossy"  ? czy są to tylko moje nie mające pokrycia marzenia:) niestety nie zamieszczę wykresu,bo jeszcze nie opanowałem tej sztuki:)pozdrawiam.
|
|